Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Brummense Uitvaartverzorging heeft een nieuwe naam: Brummense Uitvaartzorg!

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 9.3 op basis van 33 recensies
Terug naar ons blog

Verscherpte maatregelen tegen covid-19 virus

Gepubliceerd op:

Brummense Uitvaartzorg is zich zeer bewust van de risico’s welke het Coronavirus met zich meebrengt. Nog vers in ons geheugen ligt nog de periode van het voorjaar waarbij wij allen voor het eerst werden geconfronteerd met de gevolgen van het virus. We hebben toen allemaal voorzorgmaatregelen genomen om verdere verspreiding te voorkomen. Belangrijk voor zowel onze medewerkers als natuurlijk ook voor de nabestaanden. Helaas worden we nu weer geconfronteerd met een forse toename van besmettingen waardoor ook wij als uitvaartbedrijf genoodzaakt zijn beschermingsmaatregelen aan te scherpen. Wij zullen u hierover uitvoerig informeren wat dit betekend voor u als nabestaanden bij het verzorgen van de uitvaart. Aspecten als groepsgrootte, spreiding van bezoek tijdens grotere bijeenkomsten bijvoorbeeld bij de condoleance, de uitvaartdienst, en zo nog meer facetten van de uitvaart, komen hierbij uitvoerig aan de orde.