Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575 56 16 81

Terug naar blog
1 min. leestijd
Funus uitvaartzorg 24 maart 2022

Open dag Brummense Uitvaartzorg!

De Brummens Uitvaartzorg organiseert zaterdag 26 maart, tussen 12.00 – 16.00, uur een open dag. Graag nodigen wij u uit om, onder het genot van een kop koffie met iets lekkers, kennis te maken met onze nieuwe uitvaartleidsters, Karin van Rooijen en Ivanka Meijerink, waarbij ook voldoende gelegenheid zal zijn om uw eventuele vragen rondom een uitvaart te verhelderen. Ook kunt u een kijkje nemen in ons volledig gemoderniseerde uitvaartvaartcentrum dat zeer sfeervol en functioneel is ingericht met een eigentijdse blik op de uitvaartbranche.

Prinses Irenelaan 2
6971 GK Brummen

Andere blogposts