Begrafenis Bronckhorst

Bel ons en we helpen u meteen.

Begrafenis Bronckhorst met de hulp van Brummense Uitvaartzorg

De hoofdingang van het kantoorEen begrafenis in Bronckhorst laten verzorgen kan met de hulp van de uitvaartverzorgers van Brummense Uitvaartzorg. Onze medewerkers kunnen zich goed voorstellen dat u in een moeilijke periode bent belandt waarin uw hoofd er niet naar staat om allerlei beslissingen te nemen. Daarom willen wij u hier bij helpen. Wij denken met u mee en luisteren naar uw wensen. Het belangrijkste voor ons is dat de uitvaart er zo uit komt te zien als u voor ogen heeft.

Brummense Uitvaartzorg is een onderneming in Brummen. Wij verzorgen uitvaarten in de gehele gemeente Brummen, natuurlijk zijn wij er ook voor u buiten deze regio. Als u kiest om een begrafenis te regelen met Brummense Uitvaartzorg bieden wij u meerdere mogelijkheden. Zo kunt u kiezen om uw dierbare op een algemene begrafenis te begraven, maar ook op katholieke begrafenis met een mooie grafsteen. Een natuurbegraafplaats is ook een optie, als uw dierbare dat heeft gewenst.

Ons uitvaartcentrum in Brummen

Voor het afscheid bieden wij u ons eigen uitvaartcentrum aan, deze is gevestigd in Brummen. Ons uitvaartcentrum bevindt zich op de algemene begraafplaats en is in het beheer van de gemeente Brummen. Hier vindt u uiteraard alle faciliteiten die u nodig heeft bij het organiseren van een uitvaart. Om een waardig afscheid mogelijk te maken, beschikken wij over een rouwkamer en een aula. Zo is de rouwkamer geschikt voor het opbaren van uw dierbare en kunt u de aula gebruik voor de uitvaartdienst.

Ook zorgen wij bij Brummense Uitvaartzorg ervoor dat uw dierbare voor de laatste keer verzorgt wordt. Daarvoor werken wij samen met een betrokken verzorgingsteam. Natuurlijk mag u de verzorging ook zelf doen, of misschien samen met onze verzorgers. Daarnaast regelen wij voor u het rouwvervoer. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft, of meer wilt weten over onze mogelijkheden. Wij staan voor u klaar. Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Kennismakingsgesprek-formuliera

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.