Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Notaris informatie avond

Wij organiseren samen met Notariskantoor Coops Rouweler uit Zutphen een informatieve avond met als doel u te informeren over alle zaken rondom nalatenschap bij overlijden.

Dinsdag 27 September 19:30 uur, inloop vanaf 19:00 uur

Uitvaartcentrum ’t Rhienderen aan de Prinses Irenelaan 2 te Brummen

Klik hier voor meer informatie

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.

Neem contact met ons op!

0575 – 56 16 81

 Wij scoren een 9.2 op basis van 51 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575 – 56 16 81  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Begrafenis ondernemer Zutphen

Begrafenis ondernemer Zutphen, Brummense Uitvaartzorg

Begrafenis ondernemer ZutphenBent u op zoek naar een begrafenis ondernemer in Zutphen of omgeving? Bij Brummense Uitvaartzorg helpen onze ervaren medewerkers u graag verder. Binnen onze uitvaartzorg bieden wij u alle mogelijkheden om een persoonlijke en mooie begrafenis te organiseren. Zo kunt u kiezen voor een afscheid op een algemene of katholieke begraafplaats met een door u uitgekozen grafsteen. In dit geval krijgt u grafrechten voor 20 of 30 jaar. Deze zijn uiteraard na deze periode te verlengen.

Een andere optie is het kiezen voor een natuurbegraafplaats. Dit houdt in dat u zelf een laatste rustplaats voor uw overleden dierbare kan zoeken in de natuur. Op deze manier kiest u dus een persoonlijk plekje te midden van de natuur die voor altijd van u zal zijn. Daardoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het verlopen van grafrechten. Bovendien helpt u het natuurbehoud in Nederland, omdat deze plaats voor altijd natuur zal blijven. Dit alles is bijvoorbeeld mogelijk op natuurbegraafplaats Heidepol te Arnhem. Natuurlijk zijn er nog vele andere natuurbegraafplaatsen in Nederland. Neem voor meer informatie contact op met onze medewerkers.

Persoonlijke en ervaren begrafenis ondernemer in regio Zutphen

Bij Brummense Uitvaartzorg staat ons team altijd klaar voor uw vragen en onzekerheden. Onze medewerkers hebben inmiddels een ruime ervaring van vele jaren en zullen alle zaken rondom de uitvaart regelen om zo te komen tot een intiem en waardig afscheid. Daarbij is het een prioriteit om nabestaanden begripvol en met zorg door de voor u moeilijke periode te begeleiden. Ons uitvaartcentrum staat op de algemene begraafplaats in Brummen. Daarom is het goed mogelijk om uw uitvaart te organiseren binnen ons centrum. Hier zal u alle benodigde faciliteiten vinden, zoals een rouwkamer en een aula. Ook is hier de mogelijkheid om een hapje en drankje na de plechtigheid te nuttigen. In dit geval zullen onze vaste gastdames tot uw dienst staan. Voor meer informatie over het organiseren van een begrafenis in de regio Zutphen kunt u contact opnemen via onze contactpagina of kunt u terecht op onze Facebook pagina.