Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Notaris informatie avond

Wij organiseren samen met Notariskantoor Coops Rouweler uit Zutphen een informatieve avond met als doel u te informeren over alle zaken rondom nalatenschap bij overlijden.

Dinsdag 27 September 19:30 uur, inloop vanaf 19:00 uur

Uitvaartcentrum ’t Rhienderen aan de Prinses Irenelaan 2 te Brummen

Klik hier voor meer informatie

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.

Neem contact met ons op!

0575 – 56 16 81

 Wij scoren een 9.2 op basis van 51 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575 – 56 16 81  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Begrafenis regelen Zutphen

Begrafenis laten regelen in Zutphen door Brummense Uitvaartzorg

Begrafenis regelen ZutphenWilt u een prachtige begrafenis laten regelen door een uitvaartzorg in de omgeving van Zutphen? Dan bent u bij Brummense Uitvaartzorg aan het juiste adres voor het laten verzorgen van een prachtige begrafenis. Wij zijn namelijk een kleinschalige en ervaren uitvaartonderneming die de focus legt op veel persoonlijke aandacht voor onze klanten. We zullen er hard aan werken om een waardig en mooi afscheid te verzorgen voor uw dierbare. Wij zullen u hierbij met zorg en professie begripvol begeleiden tijdens een periode van verdriet.

Het is onze prioriteit om een uitvaart te verzorgen die de overledene dierbare en de nabestaanden voor ogen hadden. En waar u later met een fijn en warm gevoel op terug kunt kijken. U kunt zowel een prachtige begrafenis als een crematie laten verzorgen door Brummense Uitvaartzorg. Lees op deze pagina verder voor meer over een begrafenis verzorgd door ons. Wij luisteren graag naar uw wensen voor de begrafenis van uw dierbare.

Een prachtige begrafenis laten regelen in Zutphen en persoonlijk begeleidt worden door Brummense Uitvaartzorg

Wij weten als geen ander dat de periode zowel voor de begrafenis als na de begrafenis zeer emotioneel en tijdrovend zijn. Daarom gaan wij u overal helpen waar het kan en zullen wij al uw zorgen uit uw handen nemen. Maar ook zullen wij er rekening mee houden dat u wellicht bepaalde onderdelen van de begrafenis zelf wilt regelen. Wilt u bijvoorbeeld zelf de decoratie verzorgen, het muziek regelen of iets anders, dan staan wij daar altijd voor open. Wij gaan u uiteraard naar alle mogelijkheden bij de begrafenis informeren naar wat er geregeld kan en moet worden.

Samen met u gaan we aan de slag en gaan we aan de hand van uw wensen een onvergetelijke begrafenis samenstellen. Een persoonlijke begrafenis die het leven van de overleden dierbare reflecteert.  Zo is het bijvoorbeeld erg mooi om het op een locatie te laten verzorgen waar u fijne herinneringen heeft met uw dierbare. Denkt u bijvoorbeeld aan een sportkantine of een andere locatie waar uw dierbare graag kwam. Wij horen het graag van u. Wellicht bent u geïnteresseerd in onze Facebook pagina.