Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575 56 16 81

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575 56 16 81  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Crematie Rhienderen

Crematie Rhienderen geregeld door Brummense Uitvaartzorg

Crematie RhienderenWilt u een prachtig en waardig afscheid laten verzorgen voor uw overleden dierbare in de omgeving van Rhienderen? Dan bent u bij de ervaren uitvaartonderneming Brummense Uitvaartzorg aan het juiste adres. Wij zijn een kleinschalige onderneming met een hecht team. Al jarenlang zijn wij actief in onze werkregio, waardoor wij veel weten van de mogelijkheden en de voorzieningen die Rhienderen en omgeving te bieden heeft. Wanneer u ons voor het eerst contacteert, zal u een vaste aanspreekpunt aangewezen worden. Elselien Klein is onze uitvaartleidster en 1ste aanspreekpunt voor u. Ons team is dag en nacht bereikbaar, en helpt u enorm graag verder met uw wensen en vragen over de uitvaart. Wij zullen u volledig ontzorgen, en alles regelen wat er geregeld moet worden voor de uitvaart. Zo heeft u de tijd en ruimte om te rouwen. Wilt u meer weten over een crematie in Rhienderen, lees dan verder.

Laat een crematie in Rhienderen volledig verzorgen door het team van Brummense Uitvaartzorg

Wij weten als geen ander hoe moeilijk het overlijden van uw dierbare is. Daarbij is het enorm belangrijk dat u een goed afscheid laat verzorgen. U kunt altijd op ons rekenen. Uw wensen en behoeften staan bij ons namelijk voorop. Wij gaan met u in een gesprek om alle wensen voor de uitvaart uitgebreid te bespreken. Ook respecteren wij het als u liever een onderdeel zelf regelt. U kunt de uitvaart laten verzorgen in onze uitvaartcentrum, waar u altijd welkom bent. Ook is het een mogelijkheid om een stille crematie te laten verzorgen. Dan vindt alleen de crematie in ons uitvaartcentrum plaats, maar verzorgen wij de uitvaart op een andere locatie. Denkt u hierbij aan een locatie waar uw geliefde fijne herinneringen heeft gehad. Dit maakt de uitvaart persoonlijk, en nog mooier. Wij horen graag van u. Contacteer ons via de contact pagina of onze Facebook pagina.

.