Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Notaris informatie avond

Wij organiseren samen met Notariskantoor Coops Rouweler uit Zutphen een informatieve avond met als doel u te informeren over alle zaken rondom nalatenschap bij overlijden.

Dinsdag 27 September 19:30 uur, inloop vanaf 19:00 uur

Uitvaartcentrum ’t Rhienderen aan de Prinses Irenelaan 2 te Brummen

Klik hier voor meer informatie

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.

Neem contact met ons op!

0575 – 56 16 81

 Wij scoren een 9.2 op basis van 51 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575 – 56 16 81  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Cremeren Dieren

Cremeren Dieren geregeld door Brummense Uitvaartzorg

Cremeren DierenIs uw dierbare recentelijk overleden, en wilt u het cremeren van uw dierbare in Dieren laten plaatsvinden? Wij van Brummense Uitvaartzorg helpen u enorm graag verder met het verzorgen van de uitvaart van uw dierbare in Dieren. Brummense Uitvaartzorg is een bekende uitvaartonderneming in de regio, met veel ervaring. Wij werken met een kleinschalige onderneming, waardoor wij onze klanten de aandacht en zorg kunnen geven die zij verdienen. Wij vinden het immers erg belangrijk om de nabestaanden met begrip en professie te begeleiden door deze hectische en emotionele periode. Uit ervaring weten wij dat dit een erg moeilijke periode is. Wanneer u ons voor het eerst contacteert, zal Elselien Klein uw vaste aanspreekpunt zijn. Ook is Elselien Klein de uitvaartbegeleidster van onze uitvaartonderneming. U kunt ten alle tijden terecht bij Elselien Klein voor uw wensen en vragen. Meer over een crematie verzorgd door Brummense Uitvaartzorg leest u op onze website.

Een prachtig afscheid en het cremeren van uw dierbare laten plaatsvinden in Dieren

U heeft altijd de mogelijkheid om het afscheid van uw dierbare te laten plaatsvinden in onze eigen uitvaartcentrum. Wij hebben onze eigen uitvaart locatie, die u vindt aan de Prinses Irenelaan 2 te Brummen. U vindt in onze uitvaart centrum alle faciliteiten die nodig zijn voor een waardig en gepast afscheid. U vindt er een rouwkamer en een aula, waar de ceremonie plaats kan vinden. Achteraf is er de mogelijkheid voor een hapje en een drankje. Ook heeft u de mogelijkheid van een ‘stille crematie’. Dit houdt in dat de locatie van het afscheid op een locatie plaatsvindt naar uw eigen keuze. Zo kunt u een locatie kiezen waar uw dierbare fijne herinneringen heeft gehad. Dit maakt de uitvaart persoonlijk, en nog mooier.

U kunt ons altijd contacteren via de contact pagina of onze Facebook pagina, voor al uw vragen en benodigdheden.