Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Notaris informatie avond

Wij organiseren samen met Notariskantoor Coops Rouweler uit Zutphen een informatieve avond met als doel u te informeren over alle zaken rondom nalatenschap bij overlijden.

Dinsdag 27 September 19:30 uur, inloop vanaf 19:00 uur

Uitvaartcentrum ’t Rhienderen aan de Prinses Irenelaan 2 te Brummen

Klik hier voor meer informatie

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.

Neem contact met ons op!

0575 – 56 16 81

 Wij scoren een 9.2 op basis van 51 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575 – 56 16 81  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Cremeren Voorst

Cremeren Voorst door Brummense Uitvaartzorg

Cremeren VoorstWilt u het cremeren van uw dierbare laten plaatsvinden in de omgeving van Voorst? Dan helpen wij van Brummense Uitvaartzorg u hierbij enorm graag verder. Wij zijn namelijk een kleinschalige uitvaartonderneming gelegen in Brummen die bekend is met de regio waarin wij werken. Met onze meer dan 25 jaar ervaring kunt u erop rekenen dat wij u goed bijstaan tijdens een zware en emotionele periode. Wanneer uw dierbare recentelijk is overleden, moet het overlijden officieel gemaakt worden en de verzorging van het lichaam geregeld worden. Daarvoor kunt u bij ons bellen naar het nummer 0575 – 56 16 81. Onze kundige verzorgingsteam gaat wellicht samen met u het lichaam verzorgen. Ook zult u in contact komen met onze uitvaartleidster Elselien Klein die uw eerste aanspreekpunt wordt. Wij zullen dan samen met u de wensen van uw overleden dierbaren en de nabestaanden doornemen om zo een prachtige afscheid te verzorgen.

Het cremeren en de prachtige uitvaart laten plaatsvinden in Voorst verzorgd door Brummense Uitvaartzorg

Het is onze prioriteit om een waardige afscheid te verzorgen die de overleden dierbare en de nabestaanden voor ogen hadden. Hierbij is het des te mooier om een uitvaart persoonlijk te maken. De uitvaart moet immers het leven van de overleden dierbare reflecteren. Samen met u kijken wij naar alle opties die er mogelijk zijn en wat u het mooiste vindt voor de uitvaart. Als u zelf een gedeelte zou willen verzorgen voor de uitvaart, dan is dit ook mogelijk. Zo hebben wij bijvoorbeeld ons eigen rouwvervoer, maar kunt u dit ook zelf regelen als u naar iets unieks zoekt. Wij kunnen u hierbij goed begeleiden. Bij Brummense Uitvaartzorg geloven wij erin dat tegen elk budget een uitvaart naar eigen wens verzorgd kan worden. Zoekt u naar de kosten die komen bij het laten verzorgen van de uitvaart, dan klikt u hier.

Voor contact met ons raadpleegt u de contact pagina of kijkt u op onze Facebook.