Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Notaris informatie avond

Wij organiseren samen met Notariskantoor Coops Rouweler uit Zutphen een informatieve avond met als doel u te informeren over alle zaken rondom nalatenschap bij overlijden.

Dinsdag 27 September 19:30 uur, inloop vanaf 19:00 uur

Uitvaartcentrum ’t Rhienderen aan de Prinses Irenelaan 2 te Brummen

Klik hier voor meer informatie

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.

Neem contact met ons op!

0575 – 56 16 81

 Wij scoren een 9.2 op basis van 51 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575 – 56 16 81  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Cremeren Zutphen

Cremeren Zutphen laten regelen door Brummense Uitvaartzorg

cremeren zutphenWilt u een prachtig afscheid laten verzorgen voor uw overleden geliefde? Dan helpen wij van Brummense Uitvaartzorg u daar enorm graag mee verder. Brummense Uitvaartzorg is een ervaren uitvaartonderneming met een kleinschalig team. Al jarenlang zijn wij ervaren met de regio waarin wij werken. Wij weten af van de mogelijkheden die de regio aanbiedt, en daarom kunnen wij u vele opties aanbieden bij de uitvaart. Wij vinden het belangrijk om de nabestaanden begripvol met professie en zorg te begeleiden. Zowel voor, tijdens als na de uitvaart staan wij voor u klaar. Wij weten dat het een moeilijke periode is wanneer uw dierbare overlijdt. Daarom gaan wij ervoor zorgen dat u de tijd en ruimte krijgt om te rouwen tijdens deze emotionele periode. Wij gaan u volledig ontzorgen en alles omtrent de uitvaart regelen. Wilt u meer weten over het laten cremeren van uw dierbare in Zutphen, lees dan hieronder verder.

Laat het cremeren van uw dierbare plaatsvinden in Zutphen, verzorgd door Brummense Uitvaartzorg

Wij vinden het erg belangrijk om een uitvaart te verzorgen zoals de overleden geliefde en de nabestaanden die voor ogen hadden. Samen met u gaan we in een uitgebreid gesprek, waar wij aandachtig naar uw wensen luisteren voor de uitvaart. Aan de hand van uw persoonlijke wensen gaan wij kijken wat er mogelijk is. Er is namelijk enorm veel mogelijk bij een uitvaart. U kunt de locatie van de uitvaart zelf kiezen, mits de locatie geschikt is. En daaromheen kunt u ook alles naar wens (zelf) laten verzorgen. Wij helpen u overal enorm graag mee verder, maar respecteren het als u een onderdeel zelf wilt regelen. Voor meer over de mogelijkheden bij een uitvaart kunt u deze pagina raadplegen. Wilt u dat wij de uitvaart verzorgen, neem dan contact met ons op. U vindt al onze gegevens op de contact pagina. Wellicht bent u geïnteresseerd in onze Facebook pagina.