Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575 – 56 16 81

 Wij scoren een 9.2 op basis van 51 recensies
Begraven Arnhem

Laatste Wensen

Helaas horen wij vaak dat de laatste wensen van een overleden dierbare niet (goed) gecommuniceerd en/of gedocumenteerd zijn. Vaak resulteert dit in veel stress bij nabestaanden. Bij Brummese Uitvaartzorg helpen wij u om dit probleem uit te weg te gaan.

Uw laatste wensen vastleggen

U heeft vast wel eens nagedacht over de invulling van uw uitvaart. Wilt u bijvoorbeeld begraven of gecremeerd worden? Heeft u een voorkeur voor de uitvaart locatie? Helaas blijkt echter dat deze zogenoemde laatste wensen vaak niet (goed) gecommuniceerd worden naar dierbaren. Uit ervaring blijkt dat het voor nabestaanden in deze situatie vaak erg lastig is om een uitvaart te organiseren. Daarom is het belangrijk om uw laatste wensen goed te documenteren nu u dit nog kan, zodat uw dierbaren een steuntje in de rug hebben bij het regelen van uw uitvaart. Bij Brummense Uitvaartzorg kunnen wij u hier bij helpen. Onze gedetailleerde vragenlijst legt al uw uitvaartwensen vast voor de toekomst.

Onze vragenlijst

U kunt uw wensen voor uw uitvaart makkelijk invullen in de onderstaande vragenlijst. Dit kunt u uiteraard in alle rust thuis doen, maar indien gewenst kunnen wij u hier ook bij helpen. Een van onze medewerkers zal dan samen met u door de mogelijkheden van de vragenlijst gaan en al uw vragen beantwoorden. Om een afspraak te maken voor een gesprek met een van onze medewerkers kunt u contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier onder aan deze pagina of via onze contactgegevens. Deze zijn te vinden op onze contactpagina en wederom onder aan deze pagina.