Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575 56 16 81

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575 56 16 81  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Uitvaartzorg Dieren

Uitvaartzorg Dieren vindt u bij Brummense Uitvaartzorg 

Uitvaartzorg en uitvaartcentrum DierenAls u op zoek bent naar een uitvaartzorg of uitvaartcentrum in de buurt van Dieren, dan bent u bij Brummense Uitvaartzorg goed. Wij zijn een kleinschalige onderneming die uitvaarten verzorgt in de gehele gemeente Brummen. Natuurlijk staan wij buiten deze regio ook voor u klaar. Onze uitvaartverzorgers zijn betrokken en begrijpen dat u zich in een moeilijke en emotionele periode bevindt, na het verliezen van uw dierbare. Op dat moment is het best lastig om belangrijke beslissingen te nemen voor de uitvaart. Daarom willen wij u hier bij helpen. 

Uw wensen centraal stellen heeft voor ons prioriteit. Natuurlijk geldt dit ook voor de laatste wens van uw dierbare. Wij vinden het belangrijk om de nabestaanden begripvol met zorg en professie te begeleiden. Zo komen we samen tot een mooi en waardig afscheid. Ook na de uitvaart staan wij voor u klaar. Daarom bieden wij u nabestaanden hulp nadat u afscheid heeft genomen. 

Ons huiselijke uitvaartcentrum in de buurt van Dieren

Bij het regelen van een uitvaart zijn er veel mogelijkheden. Wij bieden u ons eigen uitvaartcentrum aan, deze is te vinden in de buurt van Dieren. Dit is gevestigd op de algemene begraafplaats in Brummen. In ons uitvaartcentrum bevindt zich een rouwkamer en een aula. Deze zijn geschikt voor het organiseren van het afscheid. Brummense Uitvaartzorg kan u helpen bij het verzorgen van een passend afscheid bij ons uitvaartcentrum nabij Dieren.

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om op een andere locatie afscheid te nemen. Brummense Uitvaartzorg kan alles voor u regelen. Denk aan het verzorgen van uw dierbare, het vervoeren en wij bieden u ook een livestream aan. 

Soms kunnen de kosten best belangrijk zijn voor het regelen van een uitvaart. Onze uitvaartverzorgers zijn ervaren en deskundig en kunnen u hierover informeren. Ook voor advies over kosten en verzekeringen kunt u bij ons terecht. Ons team staat altijd voor u klaar. Dus als u vragen heeft of meer wilt weten over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Daarvoor klikt u hier.