Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575 – 56 16 81

 Wij scoren een 9.2 op basis van 52 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575 – 56 16 81  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Uitvaart regelen Eerbeek

Uitvaart regelen Eerbeek met Brummense Uitvaartzorg 

Uitvaart regelen EerbeekDe periode voor en na de uitvaart kunnen emotioneel, tijdrovend en moeilijk zijn. Niet alles hoeft direct van het overlijden van uw dierbare geregeld te worden. Bij Brummense Uitvaartzorg willen wij u helpen waar we kunnen. Onze uitvaartverzorgers respecteren het ook wanneer u onderdelen zelf wilt regelen. Uw wensen en de laatste wensen van uw dierbare staan bij ons centraal. Het is belangrijk dat de uitvaart zo geregeld wordt als u voor ogen hoofd. Wij helpen u bij het organiseren van een waardig en respectvol afscheid. 

Bij het organiseren van een uitvaart zijn vele mogelijkheden. Brummense Uitvaartzorg biedt u meerdere mogelijkheden. Deze zullen wij rustig met u doornemen in een gesprek. We kunnen van alles voor u regelen, denk aan rouwboeketten, rouwdrukwerk, uitvaartkisten en rouwvervoer. Ook hebben we ons eigen uitvaartcentrum tot onze beschikking. Dit uitvaartcentrum bevindt zich op de algemene begraafplaats in Brummen en is voorzien van een aula en rouwkamer. 

Zorgvuldig, waardig en met aandacht voor uw wensen 

Bij het organiseren van een uitvaart kunt u kiezen tussen een begrafenis en een crematie. Wanneer u kiest voor een begrafenis kunt u uw dierbare begraven op een traditionele, algemene of katholieke begraafplaats. Of u kunt ervoor kiezen om uw dierbare te begraven op een natuurbegraafplaats. Bij een crematie heeft u de keuze om afscheid te nemen in het crematorium of op een andere locatie. Wij zijn bekend met locaties in de locaties en kunnen u informeren over de tarieven en mogelijkheden. 

De uitvaartverzorgers van Brummense Uitvaartzorg werken zorgvuldig, waardig en met aandacht voor uw wensen. Wij zijn een kleinschalige onderneming met betrokken medewerkers en meer dan 25 jaar ervaring. Bij ons is er ruimte voor persoonlijke aandacht. Onze medewerkers kunnen u informeren en adviseren als het gaat om kosten en verzekeringen. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.