Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575 – 56 16 81

 Wij scoren een 9.2 op basis van 52 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575 – 56 16 81  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Uitvaartzorg Eerbeek

Uitvaartzorg Eerbeek, Brummense Uitvaartzorg helpt u graag verder

Uitvaartzorg EerbeekIs uw dierbare recentelijk overleden? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om ons verzorgingsteam uw kant op te laten komen. Onze uitvaartzorg in Eerbeek is namelijk 24 uur per dag bereikbaar om u verder te helpen. Ons verzorgingsteam gaat het overlijden officieel melden, en de verzorging van het lichaam doen. U kunt hier uiteraard bij helpen, of dit zelf doen, als u dit wilt. Wij assisteren u dan wanneer het nodig is. Verder zult u kennis maken met onze uitvaartleidster en onze eerste aanspreekpunt, Elselien Klein. Zij gaat samen met u in een gesprek om uw wensen te bespreken voor de uitvaart van uw geliefde. Ook kunt u altijd bij haar terecht voor alle vragen en wensen omtrent de uitvaart. Wilt u meer weten over onze uitvaartzorg gelegen in Eerbeek, lees dan hieronder verder.

Laat een prachtig afscheid in Eerbeek voor uw dierbare verzorgen door Brummense Uitvaartzorg

De wensen en behoeften van u staan bij ons voorop. Wij weten namelijk hoe moeilijk het is wanneer uw geliefde overleden is. Daarom staan wij u altijd bij tijdens deze zware en emotionele periode. De uitvaart van uw dierbare is het eind van een mooi hoofdstuk in uw leven. Wij gaan onze uiterste best voor doen dat dit zo mooi en gepast mogelijk verzorgd wordt. Dan kunt u later altijd met een fijn en warm gevoel terug denken aan het einde van een hoofdstuk in uw leven.  Aan de hand van de persoonlijke wensen van de overleden dierbare en de nabestaanden gaan wij aan de slag. U kunt uiteraard zelf kiezen of u een begrafenis of een crematie wilt laten verzorgen, en hoe dit gedaan moet worden. Wij luisteren graag naar u. Heeft u vragen over onze uitvaartzorg, dan horen wij die graag. Contacteer ons via onze e-mail, telefoonnummer of Facebook pagina.