Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575 56 16 81

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575 56 16 81  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Begrafenis Rheden

Begrafenis Rheden verzorgen met Brummense uitvaartzorg 

Begrafenis RhedenVoor hulp bij het verzorgen van een begrafenis in Rheden bent u bij Brummense Uitvaartzorg aan het juiste adres. Onze uitvaartverzorgers staan klaar om u te ondersteunen. Samen met u organiseren wij graag een persoonlijk en passend afscheid. Wij letten er altijd op dat wij de nabestaanden begripvol met zorg en professie begeleiden. Uw wensen staan bij ons centraal. Uit ervaring weten wij dat dit voor u een moeilijke en emotionele periode is. Daarom willen wij u in deze tijd zo goed mogelijk begeleiden. 

Brummense Uitvaartzorg is een kleinschalige onderneming die uitvaarten verzorgt in de hele gemeente Brummen. Ook buiten deze regio staan wij voor u klaar. Voor het organiseren van een uitvaart zijn vele mogelijkheden. Wanneer u kiest voor een begrafenis in Rheden kunt u kiezen uit verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor een traditionele begrafenis op een algemene of katholieke begraafplaats. Of u kiest voor een begrafenis in de natuur. 

Ons huiselijk ingerichte uitvaartcentrum 

Uiteraard bent u van harte welkom om het afscheid te organiseren in ons eigen uitvaartcentrum. Hier beschikken wij over een aula, deze is geschikt voor de uitvaartdienst en de condoleance. Ook bevinden zich in ons uitvaartcentrum vele extra voorzieningen. Zo is er een rouwkamer, hier kan de familie in alle rust bij elkaar zijn en u kunt uw dierbare hier opbaren. In de dagen voorafgaand aan de begrafenis in Rheden kunt u gebruik maken van deze ruimte. 

Ook heeft u de mogelijkheid om de uitvaart buiten ons uitvaartcentrum te organiseren. Bij het kiezen van een uitvaartlocatie is het van belang om rekening te houden met het aantal genodigden en of de plaats voldoet aan uw wensen. Dit kan in een gebouw zijn, maar ook buiten in de natuur. Wanneer u vragen heeft of meer wilt weten over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. 

.