Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575 56 16 81

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575 56 16 81  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Uitvaart regelen Zutphen

Uitvaart regelen Zutphen door Brummense Uitvaartzorg

Uitvaart regelen ZutphenWilt u een prachtige en gepaste uitvaart voor uw overleden dierbare laten regelen in de omgeving van Zutphen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met het team van Brummense Uitvaartzorg. Wij beschikken namelijk over ons eigen verzorgingsdienst, die het overlijden van uw dierbare officieel maakt. Ook regelen zij de verzorging van het lichaam van uw dierbare. U kunt hier uiteraard bij helpen, als u dit wenst. Wij assisteren u wanneer mogelijk. Brummense Uitvaartzorg is een kleinschalige uitvaartonderneming met jarenlange ervaring. Bij ons is het de prioriteit om de nabestaanden met begrip en professie te begeleiden. Wij gaan u volledig ontzorgen, en alles voor de uitvaart regelen. Het rouwproces is namelijk erg belangrijk, en wij geven u de rust en tijd die u nodig heeft. Wilt u meer weten over een uitvaart in Zutphen verzorgd door Brummense Uitvaartzorg, kijk dan eens op onze website.

Een uitvaart laten regelen in de omgeving van Zutphen, Brummense Uitvaartzorg helpt u verder

Brummense Uitvaartzorg verzorgd zowel begrafenissen als crematies. In de omgeving van Zutphen zijn er meerdere begraafplaatsen beschikbaar, waar u de ceremonie kunt laten plaatsvinden en uw dierbare kunt laten begraven. Meer over een begrafenis leest u op onze Mogelijkheden pagina. Daarnaast hebben wij ook onze eigen uitvaartcentrum in Brummen ter beschikking. Dit is nabij gelegen van Zutphen. Onze uitvaartlocatie is een geschikte optie om een rustig en gepast afscheid te kunnen nemen van uw dierbare. In onze uitvaartcentrum is ruimte voor 30 tot 35 personen. Wilt u een persoonlijkere locatie voor het afscheid van uw dierbare, dan is een stille crematie ook een oplossing. Bij een stille crematie kiest u zelf de locatie van de uitvaart. Meer hierover leest u op deze pagina.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over Brummense Uitvaartzorg? Raadpleeg onze Facebook pagina of contacteer ons via de contact pagina.

.