Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Notaris informatie avond

Wij organiseren samen met Notariskantoor Coops Rouweler uit Zutphen een informatieve avond met als doel u te informeren over alle zaken rondom nalatenschap bij overlijden.

Dinsdag 27 September 19:30 uur, inloop vanaf 19:00 uur

Uitvaartcentrum ’t Rhienderen aan de Prinses Irenelaan 2 te Brummen

Klik hier voor meer informatie

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.

Neem contact met ons op!

0575 – 56 16 81

 Wij scoren een 9.2 op basis van 51 recensies
Uw Uitvaart

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575 – 56 16 81  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Uitvaart Steenderen

Uitvaart Steenderen laten verzorgen door Brummense Uitvaartzorg 

Uitvaart SteenderenBent u op zoek naar iemand die u kan ondersteunen bij het verzorgen van een uitvaart in Steenderen? Dan bent u bij Brummense Uitvaartzorg op de goede plek. Onze uitvaartverzorgers ondersteunen u graag bij het organiseren van een mooi en waardig afscheid. Of u nu kiest voor een crematie of een begrafenis in Steenderen. Wij kunnen alles voor u regelen. Onze medewerkers begrijpen dat uw hoofd er niet naar staat om allerlei zaken te regelen na het overlijden van uw dierbare. Daarom staan wij dag en nacht voor u klaar en ontzorgen wij u volledig. 

Een crematie of uitvaart in Steenderen organiseren met Brummense Uitvaartzorg 

Als u kiest voor een crematie in Steenderen heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een stille crematie. Dat houdt in dat u zelf de locatie kiest waar u het afscheid wilt organiseren. Er zijn verschillende plekken in Steenderen waar u de crematie kunt organiseren. Wij helpen u graag bij het zoeken naar de juiste locatie. Het belangrijkste is dat de plek voldoet aan uw wensen en dat het de juiste sfeer heeft. Denk aan een kerk, een plek in de natuur of misschien wel bij u thuis. Natuurlijk kan dit ook ergens anders. 

Een mooie begrafenis in Steenderen 

Als u kiest voor een begrafenis in Steenderen heeft u ook verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een traditionele begrafenis, maar een natuurbegraafplaats is ook een optie. Daarnaast kunt u natuurlijk gebruik maken van ons uitvaartcentrum vlakbij Steenderen. Hier vindt u alle faciliteiten die u nodig heeft voor het organiseren van een begrafenis in Steenderen. Wij beschikken hier over een rouwkamer en een aula. In de rouwkamer kunt u uw dierbare laten opbaren en bezoeken wanneer u dat wilt. De aula kunt u gebruiken voor een mooie afscheidsdienst. Ons uitvaartcentrum bevindt zich op de algemene begraafplaats in Brummen. 

Brummense Uitvaartzorg in Steenderen

Brummense Uitvaartzorg is uw uitvaartzorg in Steenderen. Wij helpen u graag bij het verzorgen van een uitvaart in Steenderen. Daarnaast is het belangrijk om het overlijden in Steenderen te melden. Het overlijden in Steenderen kunt u bij ons melden zodat wij u verder kunnen helpen met alle zaken die geregeld moeten worden. Een van onze uitgangspunten is het zorgvuldig omgaan met uw wensen. Wij vinden het heel belangrijk om de uitvaart in Steenderen zo te organiseren als u voor ogen had. Onze medewerkers helpen u graag waar ze kunnen, wij respecteren wanneer u zelf graag iets wilt regelen. 

Neem gerust contact met ons op! 

Laat het ons gerust weten wanneer u op zoek bent naar iemand die u kan helpen bij het verzorgen van een uitvaart in Steenderen. Als uitvaartonderneming vlakbij Steenderen vertellen wij u graag alles over onze mogelijkheden. Dus neem gerust contact op wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt. Onze medewerkers werken altijd zorgvuldig, waardig en met aandacht voor uw wensen.