Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Notaris informatie avond

Wij organiseren samen met Notariskantoor Coops Rouweler uit Zutphen een informatieve avond met als doel u te informeren over alle zaken rondom nalatenschap bij overlijden.

Dinsdag 27 September 19:30 uur, inloop vanaf 19:00 uur

Uitvaartcentrum ’t Rhienderen aan de Prinses Irenelaan 2 te Brummen

Klik hier voor meer informatie

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.

Neem contact met ons op!

0575 – 56 16 81

 Wij scoren een 9.2 op basis van 51 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575 – 56 16 81  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Uitvaartcentrum Eerbeek

Uitvaartcentrum Eerbeek bij Brummense Uitvaartzorg 

Uitvaartcentrum EerbeekHet overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis in een mensenleven. Ineens moet u allerlei beslissingen nemen, terwijl uw hoofd er juist op dit moment niet naar staat. De uitvaartverzorgers van Brummense Uitvaartzorg werken zorgvuldig, waardig en met aandacht voor uw wensen. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij uitvaarten in de gehele gemeente Brummen. Brummense Uitvaartzorg is kleinschalig, persoonlijk en betrokken. Onze uitvaartverzorgers willen u volledig ontzorgen en kunnen adviseren over kosten en verzekeringen. 

Brummense Uitvaartzorg is in bezit van een eigen uitvaartcentrum. Ons uitvaartcentrum bevindt zich op de algemene begraafplaats. De begraafplaats is in beheer van de gemeente Brummen. Uiteraard is ons uitvaartcentrum voorzien van alle faciliteiten die u nodig heeft bij het organiseren van een uitvaart. Het bestaat uit een aula en een rouwkamer waar u waardig afscheid kunt nemen.  Natuurlijk kunt u de uitvaart organiseren is ons uitvaartcentrum dat geschikt is voor ongeveer 30 personen. 

Uw wensen staan centraal 

Naast ons uitvaartcentrum heeft u ook de mogelijkheid om de uitvaart op een andere locatie te organiseren. Dat kan dus betekenen dat de uitvaart plaats vindt in een ander gebouw, maar denk ook aan locaties buiten. Wij hebben ervaring met diverse locaties in de omgeving en zijn op de hoogte van de tarieven en mogelijkheden. Wij kunnen u adviseren over het kiezen van een externe locatie. Het belangrijkste is dat de locatie voldoet aan uw wensen en de juiste sfeer heeft. 

Uw wensen en behoeften zijn voor ons ontzettend belangrijk. Wij willen graag een uitvaart organiseren zoals u deze voor ogen had. Daarbij willen wij voldoen aan uw wensen en de laatste wens van de overledene. Bij Brummense Uitvaartzorg staan wij klaar bij de laatste verzorging van uw dierbare. U kiest op welke locatie dit plaats vindt, dit kan bijvoorbeeld ook thuis. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft.