Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Notaris informatie avond

Wij organiseren samen met Notariskantoor Coops Rouweler uit Zutphen een informatieve avond met als doel u te informeren over alle zaken rondom nalatenschap bij overlijden.

Dinsdag 27 September 19:30 uur, inloop vanaf 19:00 uur

Uitvaartcentrum ’t Rhienderen aan de Prinses Irenelaan 2 te Brummen

Klik hier voor meer informatie

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.

Neem contact met ons op!

0575 – 56 16 81

 Wij scoren een 9.2 op basis van 51 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575 – 56 16 81  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Uitvaartverzorging Zutphen

Uitvaartverzorging Zutphen door Brummense Uitvaartzorg

Uitvaartverzorging ZutphenVoor een persoonlijke en betrokken uitvaartverzorging in de regio Zutphen kunt u altijd terecht bij de medewerkers van Brummense Uitvaartzorg. Wij bieden u veel mogelijkheden aan om uw ideeën en wensen voor uw uitvaart tot werkelijkheid te maken. Zo is het mogelijk om een mooi en intiem afscheid te organiseren binnen onze eigen uitvaartcentrum. Binnen ons uitvaartcentrum heeft u alles tot uw beschikking voor een uitvaart. Zo kunt u gebruik maken van een rouwkamer waar u op uw gemak afscheid kan nemen van een dierbare. Ook hebben wij een grote aula, waar de uitvaartdienst georganiseerd kan worden voor ca. 30 personen. Na de dienst is er ook een optie tot een hapje en een drankje in ons centrum, waar onze vaste gastvrouwen u tot dienst zullen zijn.

Naast onze locatie is het ook een mogelijkheid om te kiezen voor een afscheid op een externe en door u gekozen locatie. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de stille crematie, waarbij het zelf afscheid niet plaatsvindt in het crematorium. Voor meer informatie over al onze mogelijkheden kunt u een kijkje nemen op deze pagina. Onze ervaren uitvaartmedewerkers helpen u graag verder met het vinden van een geschikte locatie.

Persoonlijke uitvaartverzorging in regio Zutphen

Bij Brummense Uitvaartzorg streven wij naar een waardig en mooi afscheid voor de nabestaanden. Hierbij is het een prioriteit om u begripvol en met professie te begeleiden, om zo samen tot het afscheid te komen dat u voor ogen heeft. Als leidraad gebruiken wij de laatste wensen van de overledene tijdens het organiseren van de uitvaart. Uiteraard worden de eventuele wensen van nabestaanden ook meegenomen. Onze ervaren team zal dag en nacht voor uw vragen en onduidelijkheden klaar staan, om u zo door de moeilijke periode na het verliezen van een dierbare te helpen. Onze gegevens zijn te vinden op onze contactpagina. Ook kunt u terecht op onze Facebook pagina voor de recente ontwikkelingen rondom onze uitvaartzorg.