Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Notaris informatie avond

Wij organiseren samen met Notariskantoor Coops Rouweler uit Zutphen een informatieve avond met als doel u te informeren over alle zaken rondom nalatenschap bij overlijden.

Dinsdag 27 September 19:30 uur, inloop vanaf 19:00 uur

Uitvaartcentrum ’t Rhienderen aan de Prinses Irenelaan 2 te Brummen

Klik hier voor meer informatie

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.

Neem contact met ons op!

0575 – 56 16 81

 Wij scoren een 9.2 op basis van 51 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575 – 56 16 81  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Uitvaartzorg Deventer

Uitvaartzorg Deventer, Brummense Uitvaartzorg

Uitvaartzorg DeventerHet is een enorm tragische en emotionele periode wanneer uw geliefde het leven verlaat. Er is een eind gekomen aan een mooi hoofdstuk in uw leven. Daarbij is het echter enorm belangrijk om dit hoofdstuk op een gepaste manier af te sluiten. Wij van Brummense Uitvaartzorg kunnen u daar bij helpen. Wij zullen ervoor zorgen dat er een onvergetelijke uitvaart wordt verzorgd voor uw dierbare. Een uitvaart die persoonlijk is. Een uniek afscheid, die het leven van uw dierbare reflecteert. Aan de hand van de wensen van de overleden geliefde en de nabestaanden gaan wij een uitvaart regelen zoals u die voor ogen had. De laatste wensen van de overledene en de wensen van de nabestaanden zijn uiteraard de prioriteit voor het uitvaartteam van Brummense Uitvaartzorg. Wilt u meer weten over onze uitvaartzorg in de omgeving van Deventer, lees dan hieronder verder.

Laat een prachtig afscheid in de omgeving van Deventer verzorgen door Brummense Uitvaartzorg

Wij weten als geen ander hoe moeilijk de periode is wanneer uw geliefde het leven verlaat. Daarom gaan wij u voor, tijdens en na de uitvaart bijstaan en helpen waar het nodig is. Samen met u dragen wij een hoop van de last van het regelen van de uitvaart. Dan krijgt u de tijd en de ruimte om te rouwen. Wij gaan samen met u een gesprek aan om alle wensen van u en uw nabestaanden te bespreken. Aan de hand van uw persoonlijke wensen en uw eigen budget wordt er een gepast en mooi afscheid verzorgd. Een afscheid waar iedereen later met een fijn gevoel op terug kan kijken. Het is natuurlijk mogelijk om de keuze te maken uit een begrafenis of een crematie. Over de mogelijkheden bij de uitvaart kunt u deze pagina raadplegen. Voor contact kunt u ons altijd bereiken via onze e-mail, telefoon en Facebook pagina.