Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575 56 16 81

Uitvaart Voorst

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575 56 16 81  
 • Persoonlijk & Betrokken
 • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
 • Volledige ontzorging

Uw Uitvaart laten registreren

Ieder leven is bijzonder en uniek. Voor iedereen hoort daar helaas een einde bij. Wij vinden het daarom belangrijk om samen met u een persoonlijk en uniek afscheid van uw dierbare(n) te verzorgen. Bij de Brummense Uitvaartzorg streven we er naar om iedere uitvaart zo goed mogelijk uit te voeren. Een juiste uitvoering van de persoonlijke wensen van de overledene, de wensen van de nabestaanden en de regionale gebruiken en tradities kunnen hierbij erg belangrijk zijn.

Uw persoonlijke uitvaart

Misschien heeft u al ideeën over uw eigen uitvaart. U wilt deze op een geordende en duidelijke manier doorgeven aan uw nabestaanden. Het kan ook zo zijn dat u daar nog niet veel over heeft nagedacht, maar wel wensen heeft over bepaalde onderwerpen zoals een begrafenis of crematie. Door dit kenbaar te maken kunt u de last van nabestaanden verlichten, zo wordt het voor hen duidelijk welke wensen u heeft. Onze medewerkers kunnen u helpen om uw wensen vorm te geven. Zij gebruiken hun ervaring om de vele keuzes met u te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden. Zo komen we samen tot een volwaardig en persoonlijk afscheid voor u en uw nabestaanden.

Wensen vastleggen

Uit ervaring blijkt dat het voor nabestaanden vaak lastig kan zijn om een uitvaart te regelen als hier van te voren niet of nauwelijks over nagedacht is dan wel gesproken. We zien dan dat zijn of haar wensen over de uitvaart niet altijd duidelijk gecommuniceerd zijn. Dat is begrijpelijk, want het praten over een (aankomend) afscheid kan erg confronterend zijn. Het doorgeven van uw wensen naar dierbaren is een moeilijk en emotioneel gesprek. Juist daardoor kunnen nabestaanden onwetend zijn en zich onzeker voelen over de te maken keuzes. Zij kunnen na uw overlijden niet meer nagaan of u het met de gemaakte keuzes eens zou zijn. Daarom biedt Brummense Uitvaartzorg de mogelijkheid om uw persoonlijke wensen vast te leggen. Op die manier worden uw nabestaanden in de toekomst ontlast en veel vragen al van te voren weggenomen.

Geef hier uw laatste wensen door.

Registreren

Brummense Uitvaartzorg biedt mensen de mogelijkheid om zich in te schrijven in het Uitvaartregister. Dit kost éénmalig € 50,-. Kinderen t/m 18 jaar worden kosteloos ingeschreven. Als de toekomstige uitvaart door ons wordt verzorgd, dan brengen wij u € 200 + inschrijfkosten € 50,- in mindering op de totale uitvaartnota.

Een inschrijving biedt nog meer voordelen:
• U wordt op de hoogte gehouden van ontwikkelingen in de uitvaartbranche
• U ontvangt gratis een map voor uw persoonlijke uitvaartpapieren
• U ontvangt indien u wenst regelmatig onze nieuwsbrief
• U krijgt kosteloos informatie over uitvaartverzorging, uitvaartverzekeringen, wilsbeschikking, testament, erfrecht, enz.

Uw registratie geeft helderheid over uw persoonlijke uitvaart in de toekomst.

  Neemt u hiervoor vooral contact op!

  Contact

  Wilt u samen met ons in gesprek om uw uitvaart en wensen door te spreken? Neemt u dan gerust contact op! U kunt onze contactgegevens vinden onderaan onze pagina of op onze speciale contactpagina.

   

  .