Begraven in Brummen en omstreken

Bij de Brummense uitvaartzorg kunt u terecht voor een mooi en persoonlijk afscheid. Wij verzorgen dit graag in ons eigen uitvaartcentrum of op een andere locatie die u wenst!

Begrafenissen in Brummense door Brummense uitvaartzorg

Ook hoe een begrafenis wordt vorm gegeven hangt af van de persoonlijke wensen van de overledene of nabestaanden. De Brummense uitvaartzorg helpt u graag bij het verzorgen van een passende uitvaart, ongeacht waar. Voor het afscheid kunt u elke locatie kiezen die u wenst. Zo is het ook mogelijk om het afscheid van uw dierbare in ons uitvaartcentrum te verzorgen. 

Tegenwoordig zijn er voor het begraven verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een algemene begraafplaats of een natuurbegraafplaats. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend met verschillende geschikte locaties in de omgeving van Brummen. De grafrechten voor een graf verschillen per gemeente en is mede afhankelijk van de looptijd, een enkel- of dubbel graf en de onderhoudskosten. 

Daarbovenop komen nog de kosten van een grafmonument. Het is van tevoren dus goed te bekijken wat de uiteindelijke kosten voor een begrafenis zullen zijn.

Begrafenis in Brummen

Voorbeeldlocaties voor een begrafenis

Algemene begraafplaats Brummen

R.K. Begraafplaats Brummen

Begraafplaats Eerbeek

Natuur begraven Brummen

Natuur begraven

De laatste jaren zijn er in Nederland steeds meer natuurbegraafplaatsen gerealiseerd, met name in de hoger gelegen (drogere) gebieden. Kenmerken voor deze begraaf mogelijkheid is dat het eeuwigdurende grafrust betreft, voor nu en voor altijd. Het plaatsen van een steen is niet mogelijk, wel biedt de begraafplaats de mogelijkheid tot het plaatsen van een gepersonaliseerde boomschijf.

De prijzen voor natuur begraven liggen doorgaans in aanvang hoger dan op een gemeentelijke begraafplaats. Echter, als je de looptijd en het onderhoud in beschouwing neemt is dat feitelijk niet zo.

Voorbeeldlocaties van een natuurbegraafplaats

Schapenmeer

Heidepol

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Kennismakingsgesprek-formuliera

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.