Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575 – 56 16 81

 Wij scoren een 9.2 op basis van 51 recensies

Mogelijkheden

Heeft u al ideeën of wensen voor uw eigen uitvaart? En wilt u deze duidelijk en gestructureerd door ons laten vastleggen zodat wij deze te zijner tijd kunnen overbrengen naar uw nabestaanden? Wij helpen u hier graag bij. Voor meer informatie over het regelen van uw eigen uitvaart en het vastleggen van uw wensen, klikt u op deze link. Hieronder volgen alvast wat voorbeelden van mogelijkheden voor een uitvaart.

Begraven

Begrafenis DoetinchemOok op het gebied van begraven zijn er een aantal mogelijkheden, traditioneel op een algemene of katholieke begraafplaats met een later door u uitgekozen grafsteen, u krijgt de grafrechten voor 20 of 30 jaar die na afloop natuurlijk ook te verlengen zijn.

Of u kiest voor een plek in de natuur, een plek waar je mag zijn te midden van de natuur voor eeuwig. Bijvoorbeeld op natuurbegraafplaats Heidepol te Arnhem, een prachtige plek op de Veluwe. Op Heidepol ben je vrij om zelf een eigen (nog beschikbare) plek te kiezen, een plek die bij je past, bij een statige eik, aan een bosrand of in het open grasland. Omdat de plek die je kiest voor eeuwig is hoeft niemand na te denken over verlenging van de grafrechten. Door te kiezen voor de natuur als laatste rustplaats draag je tevens een steentje bij aan het behoud van de natuur, het stukje natuur wat je hebt uitgezocht blijft dankzij jou namelijk altijd natuur. Maar er zijn in Nederland meer van deze plekken en ook sommige begraafplaatsen hebben een stukje natuurbegraafplaats waar je voor de eeuwige grafrust kan kiezen.

Cremeren

Er zijn verschillende crematoriums in onze omgeving, met elk zijn stijl. Wat de crematoriums tegenwoordig allemaal kunnen aanbieden tijdens een afscheidsdienst is veel, qua film en fotopresentatie, opnames.

Zo ook de laatste stap, het begeleiden van uw dierbare naar de ovenruimte en bij de invoer aanwezig zijn, deze mogelijkheid is echter alleen voor de direct naaste familie. Voor sommigen is dat een stap te ver, maar voor velen ook fijn om hun dierbare ook in deze laatste stap te kunnen begeleiden. De uitvaartleider zal dit ook altijd aan u vragen of dit wenselijk is voor u, wij moeten dit namelijk ook tijdig doorgeven aan het crematorium.

Stille crematie

Bij de Brummense Uitvaartzorg bieden wij de mogelijkheid van een uitvaart met aansluitend een stille crematie. Bij deze bijzondere uitvaartplechtigheid vindt het afscheid van een dierbare niet in het crematorium plaats, maar op een door u gekozen plaats. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw eigen huiskamer of een locatie met een mooie en bijzondere herinnering. Na de plechtigheid begeleid de uitvaartverzorger uw dierbare naar het crematorium voor de stille crematie. Meer informatie over deze mogelijkheid kunt u vinden op deze pagina.

Uitvaart live streamen

Wanneer er situaties zijn waarin niet alle nabestaanden fysiek bij de uitvaart kunnen zijn, bieden wij de mogelijkheid om de gehele uitvaart live te streamen. Nabestaanden kunnen dan met een persoonlijke link via het internet naar de uitvaart kijken zonder dat ze erbij zijn. Zo kunnen ook zij waardig afscheid nemen van de overledene, samen met alle andere nabestaanden. Heeft u belangstelling voor deze optie en wilt u meer weten? Bezoek dan onze pagina over het live streamen van uw uitvaart via deze link.

Uitvaart locaties mogelijkheden

Een afscheidsceremonie hoeft per definitie niet perse in het crematorium zelf plaats te vinden. Wij van de Brummense Uitvaartzorg bieden verschillende mogelijkheden voor uitvaartlocaties aan. Wij geven u een indruk van een aantal locaties via deze pagina. Meer weten over de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.

Meer informatie over mogelijkheden voor een uitvaart

Om deze en ander facetten voor uw uitvaart te bespreken zoals bijvoorbeeld rouwboeketten, rouwdrukwerk, uitvaartkisten en andere wensen door te spreken kunt u altijd contact met ons opnemen, gebruik hiervoor  het contactformulier onderaan de pagina of via onze contactpagina. Uit kunt ons natuurlijk ook rechtstreeks bellen op het nummer 0575-561681