Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575 56 16 81

 Wij scoren een 9.2 op basis van 70 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575 56 16 81  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om het een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. Wij adviseren u om uw wensen ook te bespreken met uw naasten. Zo kan ook het hoe en waarom achter sommige wensen duidelijk worden.

Het opstellen van uw wilsbeschikking

U kunt vrijblijvend een wilsbeschikking downloaden, heeft u liever dat wij u een wilsbeschikking toesturen? Bel of stuur een mail met uw adresgegevens, dan sturen wij u deze toe. Hieraan zijn uiteraard geen kosten verbonden.

Ook kunt u te allen tijden een afspraak maken met onze uitvaartverzorger om u te laten informeren over de mogelijkheden van een uitvaart die bij u past. Door dit te bespreken kunnen wij u een transparante kostenbegroting geven wat een huidige uitvaart, geheel naar uw wens(en) kost. U belt eenvoudig even op voor een afspraak of loopt binnen in ons uitvaartcentrum.

Dit gesprek is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Registreren bij De Brummense Uitvaartzorg

Wij waarderen het wanneer u kiest voor de uitvaart bij De Brummense Uitvaartzorg.

Indien u zich bij ons laat registeren, betaalt u vooraf een kleine bijdrage van €10.00 aan administratiekosten. U krijgt daarna van ons een bewijs van inschrijving, wat recht geeft op €200,00 euro korting op de uitvaart. Dit bewijs is persoonsgebonden en mits de uitvaart door De Brummense Uitvaartzorg wordt uitgevoerd.

Download hier het exemplaar voor wilsbeschikking