Ons uitvaartcentrum

Ons uitvaartcentrum is gevestigd aan de Prinses Irenelaan 2 te Brummen. Ons uitvaartcentrum bevindt zich op de algemene begraafplaats in de gemeente Brummen.

Alle tijd voor het afscheid

In ons uitvaartcentrum vindt u alle faciliteiten die nodig zijn om samen de uitvaart te regelen om zo uiteindelijk een waardig afscheid mogelijk te maken. Zo beschikken wij over een familiekamer waar u door middel van een sleutel op elk gewenst moment bij uw dierbare kunt zijn. Mocht u niet van de familiekamer gebruik willen maken, dan is bezoek op afspraak ook mogelijk. Ook beschikken we over een aula waarin de uitvaartdienst gehouden kan worden. Voor vragen over gebruik van onze aula voor een condoleance, dienst of koffietafel, kunt u ons altijd bellen voor overleg.

Achteraf is er, indien u wenst, de mogelijkheid herinneringen op te halen met een kopje koffie of thee en iets lekkers daarbij. Als het gaat om catering bieden wij legio mogelijkheden. Heeft u vragen over onze faciliteiten en mogelijkheden? U kunt altijd contact met ons opnemen om alle mogelijkheden door te spreken.

uitvaartcentrum brummense
lijkwagen
lijkwagen
Ons Team brummense

Verzorgen

Verder is er de mogelijkheid om de verzorging van de overledene elders te laten plaatsvinden. Ons ervaren verzorgingsteam staat klaar om de verzorging en het vervoer op een correcte en gepaste wijze uit te voeren, met zorg en respect voor de overledene. Indien gewenst kan de overledene ook thuis worden opgebaard, in een ander uitvaartcentrum of bijvoorbeeld in een verzorgings- of verpleeghuis, waarbij we flexibel zijn om aan de wensen van de familie tegemoet te komen. Onze prioriteit is om in deze moeilijke tijd de familie en nabestaanden te ondersteunen en een waardig afscheid te faciliteren op de locatie die het meest passend is voor hen.

Meer informatie

Heeft u nog vragen over de faciliteiten van ons uitvaartcentrum? Of wilt u meer weten over de sfeer in ons uitvaartcentrum? U bent van harte welkom om langs te komen! Ook kunt u altijd contact met ons opnemen.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Dankwoorden en reviews
Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.