Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Brummense Uitvaartverzorging heeft een nieuwe naam: Brummense Uitvaartzorg!

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 9.3 op basis van 33 recensies
Uitvaart Locatie

Het verzorgingsteam & Rouwvervoer

Brummense Uitvaartzorg werkt samen met een ervaren verzorgingsteam. Nadat u de melding van overlijden bij ons hebt aangegeven en er is besproken wat de wensen zijn rondom de opbaring, wordt het verzorgingsteam ingezet.

Ons team komt dan bij een thuis overlijden naar u toe om uw dierbare te verzorgen, en natuurlijk mag u daarbij helpen als u dit zou willen. Bij een thuisopbaring zal het zorgteam er zorg voordragen dat de opbaring samen in overleg met u goed en rustig verloopt. Over het gebruik van de rouwgoederen zullen zij u ook het één en ander uitleggen.

Wanneer de wens is dat uw dierbare wordt overgebracht naar een opbaarlocatie, kan de verzorging ook thuis plaatsvinden, wanneer u dat liever niet wenst is dat geen probleem en zal het zorgteam de verzorging op de opbaarlocatie uitvoeren, en ook hier geldt dat u daarbij aanwezig mag en kan zijn. Dit geldt natuurlijk ook als een overlijden in een ziekenhuis plaats heeft gevonden, ook dan is het altijd mogelijk om samen met u de laatste zorg te bieden.

Wat belangrijk is om te weten dat het dus altijd mogelijk is om te helpen of aanwezig te zijn bij de laatste zorg van uw dierbare. En met de laatste zorg bedoelen we het wassen, aankleden en de opbaring van uw dierbare.

Wanneer u de laatste verzorging van uw dierbare zelf wilt doen of in samenwerking met de wijkverpleging, kan ons team u hierbij adviseren en assisteren waar nodig.

En de laatste zorg geven aan uw dierbare is geen moeten natuurlijk, soms voelt dat niet fijn en dat geeft niks, ons zorgteam zal zorgdragen voor een respectvolle laatste zorg .

Op de dag van de uitvaart zijn we in de meeste gevallen rouwvervoer nodig. En tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden in soorten en kleuren van rouwvervoer.

Uw uitvaartleider zal deze mogelijkheden met u bespreken wanneer zij bij u komt om de uitvaart te bespreken.