Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575 56 16 81

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575 56 16 81  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Crematie

Bij Brummense Uitvaartzorg verzorgen wij een mooi afscheid volledig naar uw wensen. Wij verzorgen dit graag in ons eigen uitvaartcentrum of een andere locatie die u wenst.

CrematieHoe een crematie eruit ziet hangt volledig af van de persoonlijke wensen van de overledene of de nabestaanden. Over het algemeen begint de uitvaart met een plechtigheid in een kerk of een aula. Het is mogelijk om hiervoor de beschikbare ruimte van een crematorium te gebruiken. In de omgeving van Zaltbommel zijn verschillende crematoria waar u samen met onze uitvaartverzorgers de uitvaart kunt verzorgen. Neem hiervoor een kijkje bij de uitvaartlocaties. Ook is het mogelijk om het afscheid op een andere locatie dan het crematorium te verzorgen. Dit noemen wij een stille crematie.

Bij Uitvaartzorg Brummense verzorgen wij graag een persoonlijk afscheid. Dit begint vaak met het bespreken van de wensen en behoeften van de overledene en de nabestaanden. Er wordt gekeken naar de persoonlijkheid van de overledene, de interesses en hobby’s, en andere belangrijke aspecten van het leven van de overledene. Deze zaken kunnen op verschillende manieren verwerkt worden in de uitvaart. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een bijzondere locatie en een bijzondere invulling van de uitvaart met muziek, foto’s en sprekers.

Bekijk uitvaartlocaties

Stille crematie

Bij een stille crematie kiest u zelf een passende locatie voor het afscheid. Alleen de crematie zelf vindt dan plaats in een crematorium. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend met vele geschikte locaties in de omgeving van Zaltbommel. Het voordeel van een stille crematie is dat u de mogelijkheid heeft om te kiezen voor een locatie met emotionele waarde of waar u een fijn gevoel bij heeft. Denk aan een mooie plek in de natuur, een overdekte locatie of misschien wel in uw eigen achtertuin. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons eigen uitvaartcentrum. Daarnaast is het goed om te weten dat u geen rekening hoeft te houden met de planning van het crematorium en dat u mogelijk kosten bespaart.

Neem contact op voor alle mogelijkheden

.