Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Brummense Uitvaartverzorging heeft een nieuwe naam: Brummense Uitvaartzorg!

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 9.3 op basis van 33 recensies

Uitvaart Live Streamen

Bij onze uitvaartzorg is het mogelijk uw uitvaart live te streamen. U maakt dan een video van de uitvaart, die nabestaanden via het internet gelijk kunnen bekijken. Op deze pagina geven wij u meer informatie over deze moderne optie.

Wat is een live stream?

Bij een live stream van een uitvaart is het voor nabestaanden die niet zelf bij de uitvaart kunnen zijn mogelijk om deze toch mee te kijken. Er wordt namelijk een video opname van uw uitvaart gemaakt, die gelijk via het internet terug te kijken is. Zo kunnen nabestaanden rechtstreeks alles horen en zien wat er bij de uitvaart gebeurd, op het moment dat het gebeurd. Op deze manier zijn gehinderde nabestaanden toch in staat gezamenlijk afscheid te nemen van een dierbare.

Als u ervoor kiest om uw uitvaart live te streamen, is deze video uiteraard alleen beschikbaar voor nabestaanden. Alleen de mensen die een persoonlijke online uitnodiging krijgen hebben toegang tot de live stream. Zo blijft het afscheid een intiem en persoonlijk moment.

Wat kost het live streamen van een uitvaart? 

De kosten van het live streamen van uw uitvaart hangen van een aantal factoren af. Zo verschillen de prijzen voor verschillende locaties en hangt de prijs af van het aantal gebruikte camera’s. Voor meer informatie over de prijs van een live stream kunt u bij onze medewerkers terecht. Als de details van uw uitvaart bij ons bekend zijn kunnen wij de precieze kosten voor u berekenen.

Waarom zou u uw uitvaart live streamen?

Vaak wordt er gekozen voor het live streamen van een uitvaart als blijkt dat nabestaanden niet fysiek naar de uitvaart kunnen komen. Deze gedwongen fysieke afwezigheid van enkele genodigden komt helaas vaak voor. Zo zijn er ouderen die te slecht ter been zijn of simpelweg geen vervoer hebben. Ook is het mogelijk dat nabestaanden ver weg wonen, waardoor het reizen van en naar de uitvaart locatie een groot obstakel is. Bovendien komt het in de huidige coronatijd vaak voor dat er een maximum zit op het aantal mensen dat samen mag komen voor een uitvaart. Kortom, er zijn veel verschillende situaties waarin nabestaanden niet fysiek afscheid kunnen nemen van een overleden dierbare. Zoals eerder uitgelegd biedt een live stream deze mensen de mogelijkheid om toch digitaal aanwezig te kunnen zijn.

Video van de uitvaart

Een bijkomend voordeel van het live streamen van uw uitvaart is de mogelijkheid om deze live stream op te slaan. Op deze manier krijgt u een video van de plechtigheid die u zelf later terug kan kijken. Ook is het op deze manier voor nabestaanden die niet in de gelegenheid waren om aanwezig te zijn op het tijdstip van de uitvaart mogelijk om een indruk te krijgen van het afscheid.

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen over de mogelijkheid van een live stream? Neemt u dan gerust contact met ons op! Ons contactformulier is samen met onze contactgegevens te vinden onder aan deze pagina. De contactgegevens zijn ook te vinden op onze contactpagina.