Uitvaart livestreamen

Als er mensen zijn die niet fysiek de uitvaart in Brummen kunnen bijwonen, is er de mogelijkheid hen de uitvaart te laten volgen middels een livestream. Dit kan zowel in een crematorium als bij een begrafenis of plechtigheid op een externe locatie.

Wat is nou livestreamen?

Een livestream is een video opname die gelijk uitgezonden wordt via het internet. Daardoor is het mogelijk voor nabestaanden, vrienden en familie die niet fysiek aanwezig zijn om mee te kijken met de uitvaart. Dit kunnen ze doen op elk apparaat met internet (bijvoorbeeld een telefoon of computer) en als ze een persoonlijke link hebben ontvangen. Het is namelijk niet zo dat de uitvaart voor iedereen beschikbaar is. Alleen mensen waarvan bekend is dat ze mee willen kijken krijgen van ons een persoonlijke link. Daardoor blijft het laatste afscheid een intiem moment.

Livestreamen

De uitvaart op beeld

Een ander bijkomend voordeel is de mogelijkheid om de beelden die gemaakt worden op te slaan. Dit gaat natuurlijk in overleg. Door de beelden die tijdens de uitvaart worden gemaakt op te slaan, kunt u deze altijd terug kijken. Ook nabestaanden die zowel fysiek als online niet aanwezig konden zijn hebben zo een kans de uitvaart terug te zien. Dit kan bijvoorbeeld fijn zijn voor familie die aan de andere kant van de wereld woont.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Kennismakingsgesprek-formuliera

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.