Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Brummense Uitvaartverzorging heeft een nieuwe naam: Brummense Uitvaartzorg!

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 9.3 op basis van 33 recensies

Over ons

Het kleinschalige team van de Brummense uitvaartzorg met een ruime ervaring van vele jaren begeleiden uw uitvaart tot een waardig en mooi afscheid. Belangrijk hierbij is om de nabestaande begripvol met zorg en professie te begeleiden. Hierbij rekening houdend met de wensen van de overledene dan wel nabestaanden. Een voor u moeilijke periode, dat weten wij uit ervaring.

Ons team bestaat uit Elselien Klein zij is uitvaartleidster en 1ste aanspreekpunt, Daniëlle Arentsen is onze vaste invalkracht uitvaartleidster, en onze vaste gastdames zijn Lydia Straalman, Inge Brester, Dorinda Bijen en Willeke v.d Heetkamp.

Zorgvuldig omgaan met uw laatste wensen

Als uitvaartorganisatie vinden wij het erg belangrijk om uw uitvaart te regelen zoals u deze voor ogen heeft of had. Daarbij is het vervullen van de laatste wensen van de overledene en de wensen van nabestaanden natuurlijk een prioriteit voor ons uitvaartteam. Om deze visie waar te maken zullen wij u helpen met alles wat geregeld moet worden. Zo hopen wij een stuk van de last van het regelen van een waardig afscheid, in de emotionele periode na het overlijden van een dierbare, samen met u te dragen.

Wij staan klaar voor u

Uw wensen en behoeften staat voor ons voorop. Ervaring leert dat een periode vóór en na een uitvaart emotioneel, tijdrovend en moeilijk kunnen zijn. Wij helpen u waar wij kunnen, maar respecteren het ook wanneer u bepaalde onderdelen zelf wilt regelen.  Het is belangrijk dat u zich realiseert dat niet alles direct na een overlijden van een dierbare geregeld moet worden. U kunt, in overleg met ons, rustig uw tijd nemen om alles wat u zelf wil regelen voor te bereiden. Het regelen van de diverse aspecten van de uitvaart zelf nemen wij graag van u uit handen. En zelfs als u iets over het hoofd ziet, zullen wij  u helpen om alles weer in goede banen leiden.

Wij hechten veel waarde aan uw beoordeling

Nadat wij een uitvaart hebben uitgevoerd sturen wij na ongeveer 10 dagen een Klanten Tevredenheidsformulier. Hierin vragen wij u op een eenvoudige wijze kenbaar te maken op onderdelen van de uitvaart hoe u onze dienstverlening heeft ervaren. Wij vragen u vriendelijk dit formulier te retourneren aan ons hoofdkantoor in een daarvoor bestemde en gefrankeerde antwoordenveloppe. De eindbeoordeling vragen wij u te doen middels een cijfer.

Indien uw waardering is kenbaar gemaakt d.m.v. een beoordeling van het cijfer waarbij 0 = slecht en 10 = zeer goed, wij zouden deze graag willen plaatsen als een recensie op onze website. Wij vermelden naast het aantal sterren (staat voor het cijfer) alleen uw initialen en woonplaats.

Als waardering voor de door u genomen moeite en ons toestaat uw waardering te plaatsen zoals hierboven vermeld, maken wij als dank € 10,- over op het goede doel CliniClowns (www.cliniclowns.nl).

Laat ons u helpen

Indien wij u na het lezen van onze website het gevoel hebben gegeven u van dienst te kunnen zijn, neemt u dan vooral contact met ons op via het contactformulier of met de contactgegevens onderaan deze pagina. Deze contactgegevens kunt u ook terugvinden op onze contactpagina. U kunt ons natuurlijk ook gewoon even bellen op het nummer 0575-561681

Elselien Klein

Mijn naam is Elselien Klein (1973) geboren en woonachtig in Brummen, getrouwd en moeder van twee dochters. Ik ben sinds 2016 werkzaam als uitvaartverzorgster bij de Brummense Uitvaartzorg. Na 10 jaar in het mortuarium van het ziekenhuis te hebben gewerkt, merkte ik dat ik juist (nog)meer wilde betekenen voor de nabestaanden. Ik doe mijn werk met veel liefde, en ik vind het belangrijk om in alle rust samen met de nabestaanden een afscheid te creëren wat bij hun en bij hun dierbare past. Ieder mens is uniek, ieder afscheid dus ook!

 

Daniëlle Arentsen

Mijn naam is Daniëlle Arentsen(1976) woonachtig in Eefde, getrouwd en moeder van twee dochters. Ik ben sinds juni 2020 werkzaam als uitvaartverzorgster bij de Brummense uitvaartzorg. Na meer dan 23 jaar in de verpleegkundige zorg te hebben gewerkt heb ik 3 jaar geleden de overstap gemaakt naar de uitvaarzorg.

Door een luisterend oor te bieden aan de nabestaanden en het bieden van een betrokken en persoonlijke begeleiding, probeer ik de overledene, voor zover mogelijk te leren kennen om zo samen met de nabestaanden een mooi en passend afscheid te creëren.