Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575 56 16 81

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575 56 16 81  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Geschiedenis Brummense Uitvaartzorg

Karin van Rooijen en Ivanka Meijerink zijn de twee gezichten van de Brummense Uitvaartzorg. Samen nemen zij de werkzaamheden in de regio Brummen op zich. Omringt door een hecht team, gaan onze uitvaartleidsters vol passie voor het vak te werk. Deze dames zijn bij de Brummense Uitvaartzorg uw eerste aanspreekpunt. Zij zullen u vanaf het eerste contact begeleiden. Aan de hand van een persoonlijke benadering kunnen zij een luisterend oor en een troostende schouder bieden. Met de kennis en ervaring binnen het team zorgt de Brummense Uitvaartzorg er al jaren voor dat hun families zowel voor, als na de uitvaart zo goed mogelijk worden begeleid.

Bijna vijftig jaar geleden werd de Brummense Uitvaartverzorging gestart door de heer Ben Heijink. Hij was de begrafenisondernemer van Brummen en heeft dan ook vele nabestaanden bij gestaan in de moeilijkste periode van hun leven, het afscheid nemen van een dierbare. Dochter Wilma is er later ook bij haar vader in de onderneming gaan werken.

Uiteindelijk is de onderneming overgenomen door NUMA, de Nederlandse Uitvaart Maatschappij, een professionele uitvaartorganisatie met meerdere locaties in ons land.


In 2019 werd de onderneming NUMA Uitvaartverzorging verkocht en de onderneming kende ondertussen negen verschillende vestigingen verdeeld over het land te weten in Groningen (Uitvaartzorg Boerhaave), Brummen (Brummense Uitvaartzorg), Leusden (Uitvaartzorg Valleilaan), Gorinchem/Rotterdam/Woudrichem (De Groot Uitvaartzorg en Uvam), Geldermalsen/Buren (De Laatste Eer en Riepma Slotboom), Rossum (van Bruchem Uitvaartzorg en Zaltbommel (Klijmij Uitvaartverzorging). Ook bij NUMA Uitvaartverzorging was er geen directe bedrijfsopvolging voor handen. De nieuwe onderneming kreeg de nieuwe naam Funus Uitvaartzorg B.V. en werd in september 2020 overgenomen door een management buy-out door haar directeur Hans de Kluijver. Ondertussen was in het najaar van 2019 in Soest de uitvaartonderneming Van Haren Uitvaartzorg overgenomen en toegevoegd aan de onderneming Funus Uitvaartzorg B.V.

De heer Hans de Kluijver heeft in het voorjaar van 2019 in Almere een crematorium geopend onder de naam Cremaere. Ofschoon de onderneming formeel los staat van de uitvaartbedrijven, mag het duidelijk zijn dat er een duidelijke binding bestaat met de uitvaartbedrijven. Naar het zich laat aan zien zal er nog een tweede crematorium worden gestart in Gorinchem medio 2022.

 

Wat wij belangrijk vinden bij de Brummense Uitvaartzorg is dat u weet dat wij er zijn voor u, dat niks moet, en heel veel mogelijk is!

.