Geschiedenis Brummense Uitvaartzorg

Bel ons en we helpen u meteen.

Karin van Rooijen en Ivanka Meijerink zijn de twee gezichten van de Brummense Uitvaartzorg. Samen nemen zij de werkzaamheden in de regio Brummen op zich. Omringt door een hecht team, gaan onze uitvaartleidsters vol passie voor het vak te werk. Deze dames zijn bij de Brummense Uitvaartzorg uw eerste aanspreekpunt. Zij zullen u vanaf het eerste contact begeleiden. Aan de hand van een persoonlijke benadering kunnen zij een luisterend oor en een troostende schouder bieden. Met de kennis en ervaring binnen het team zorgt de Brummense Uitvaartzorg er al jaren voor dat hun families zowel voor, als na de uitvaart zo goed mogelijk worden begeleid.

Bijna vijftig jaar geleden werd de Brummense Uitvaartverzorging gestart door de heer Ben Heijink. Hij was de begrafenisondernemer van Brummen en heeft dan ook vele nabestaanden bij gestaan in de moeilijkste periode van hun leven, het afscheid nemen van een dierbare. Dochter Wilma is er later ook bij haar vader in de onderneming gaan werken.

Uiteindelijk is de onderneming overgenomen door NUMA, de Nederlandse Uitvaart Maatschappij, een professionele uitvaartorganisatie met meerdere locaties in ons land.


In 2019 werd de onderneming NUMA Uitvaartverzorging verkocht en de onderneming kende ondertussen negen verschillende vestigingen verdeeld over het land te weten in Groningen (Uitvaartzorg Boerhaave), Brummen (Brummense Uitvaartzorg), Leusden (Uitvaartzorg Valleilaan), Gorinchem/Rotterdam/Woudrichem (De Groot Uitvaartzorg en Uvam), Geldermalsen/Buren (De Laatste Eer en Riepma Slotboom), Rossum (van Bruchem Uitvaartzorg en Zaltbommel (Klijmij Uitvaartverzorging). Ook bij NUMA Uitvaartverzorging was er geen directe bedrijfsopvolging voor handen. De nieuwe onderneming kreeg de nieuwe naam Funus Uitvaartzorg B.V. en werd in september 2020 overgenomen door een management buy-out door haar directeur Hans de Kluijver. Ondertussen was in het najaar van 2019 in Soest de uitvaartonderneming Van Haren Uitvaartzorg overgenomen en toegevoegd aan de onderneming Funus Uitvaartzorg B.V.

De heer Hans de Kluijver heeft in het voorjaar van 2019 in Almere een crematorium geopend onder de naam Cremaere. Ofschoon de onderneming formeel los staat van de uitvaartbedrijven, mag het duidelijk zijn dat er een duidelijke binding bestaat met de uitvaartbedrijven. Naar het zich laat aan zien zal er nog een tweede crematorium worden gestart in Gorinchem medio 2022.

 

Wat wij belangrijk vinden bij de Brummense Uitvaartzorg is dat u weet dat wij er zijn voor u, dat niks moet, en heel veel mogelijk is!

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Kennismakingsgesprek-formuliera

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.