Uitvaart locaties in Brummen en omstreken

Voor het afscheid van uw dierbare zijn verschillende mogelijkheden. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend met diverse, sfeervolle locaties in de omgeving van Brummen e.o.

Waar wilt u dat de uitvaart plaatsvindt?

Natuurlijk bent u van harte welkom om uw uitvaart te organiseren in ons eigen uitvaartcentrum. Onze aula is geschikt voor zowel een dienst als een condoleance. Voor vragen over gebruik van onze aula voor een condoleance, dienst of koffietafel, kunt u ons altijd bellen voor overleg.

Onze ervaren medewerkers zijn bekend met vele geschikte uitvaartlocaties in onze omgeving en staan klaar om u te helpen bij het vinden van een locatie die bij uw wensen aansluit. We hebben al diverse uitvaarten verzorgd in Brummen en omgeving.

Wilt u meer informatie over het laten verzorgen van een uitvaart op een externe locatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!

Voorbeeldlocaties voor een crematie

De Omarming

Rouwcentrum & Crematorium Dieren

Heidehof

Voorbeeldlocaties voor een begrafenis

Algemene begraafplaats Brummen

R.K. Begraafplaats Brummen

Begraafplaats Eerbeek

Voorbeeldlocaties voor een natuur begrafenis

Schapenmeer

Heidepol

Dankwoorden en reviews

Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Kennismakingsgesprek-formuliera

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.