Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575 56 16 81

Opzeggen Abonnementen & Diensten

Het opzeggen van alle abonnementen en diensten van een overledene is een tijd- en energie rovende taak. Bij Brummese Uitvaartzorg hebben wij daarom de online tool NabestaandenLoket ingekocht. Dit programma neemt deze lastige taak van u over.

Het handmatig opzeggen van abonnementen en diensten

Na een overlijden van een dierbare moet er veel geregeld worden. Een van deze taken is het opzeggen van de abonnementen en diensten vaar de overledene gebruik van maakte. Het is van belang dit zo snel mogelijk te doen, omdat u anders onnodig doorbetaald. Vooral in de moderne tijd is dit echter makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn namelijk vaak veel abonnementen afgesloten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan telecomproviders en energiebedrijven, maar ook aan streamingdiensten (zoals Netflix) en goede doelen. Al met al is het handmatig benaderen van al deze bedrijven een tijd- en energie rovende klus.

Geef deze taak uit handen met het programma ‘NabestaandenLoket’

Om u te helpen met deze lastige taak hebben wij van Brummense Uitvaartzorg de online opzegservice NabestaandenLoket ingekocht. Met dit programma is het mogelijk om alle opzeggingen op een centrale en overzichtelijke plek te regelen. Op uw persoonlijke pagina vult u alle abonnementen en diensten in die opgezegd moeten worden. NabestaandenLoket zal hierna zo goed als alles voor u regelen. Door middel van een wekelijkse e-mail wordt u op de hoogte gehouden van de vooruitgang. In onderstaande video wordt dit verder uitgelegd:

Een inlogcode voor een NabestaandenLoket account kost eenmalig € 97,50 incl. BTW. Met deze code kunt u vervolgens zelf een persoonlijke pagina aanmaken. De inlogcodes zijn verkrijgbaar bij onze medewerkers.

Contact

Heeft u nog vragen over het opzeggen van abonnementen en diensten? Of heeft u interesse in een inlogcode? Onze medewerkers staan voor u klaar! U kunt contact met ons opnemen via onze contactgegevens. Deze kunt u vinden op onze contactpagina of onder aan deze pagina. Ook zijn wij bereikbaar via ons contactformulier, wederom te vinden onder aan deze pagina.

 

Opzegservice na overlijden

Administratieve zorg uit handen

Onze dienstverlening reikt verder dan alleen de uitvaart. Na een overlijden moeten nabestaanden veel praktische en administratieve zaken regelen. Het opzeggen van abonnementen(o.a. telefoon, krant), contracten en social media accounts (o.a. facebook). is vaak een tijdrovende en lastige bezigheid. Met onze handige online opzegservice voor nabestaanden kunt u die administratieve last uit handen geven. Alles wordt op één plek overzichtelijk geregeld. Zo voorkomt u dat kosten onnodig doorlopen. Ook voor het overzetten van abonnementen op een andere naam kunt u hier terecht.

Heeft u vragen over de opzegservice? Bel ons dan op 085 – 064 57 44 of stuur ons een e-mail. Wij staan u graag te woord.

Direct inloggen bij de Opzegservice

Snel en efficiënt al uw abonnementen, contracten en online accounts opzeggen? Dat kan met onze opzegservice.

Klik hier om in te loggen