Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575 – 56 16 81

 Wij scoren een 9.2 op basis van 51 recensies
Begrafenisondernemer Arnhem

Uitvaart Locaties

Bij Brummense Uitvaartzorg is het mogelijk om zelf een locatie te kiezen voor uw uitvaart. Dit kan natuurlijk ons uitvaartcentrum zijn, maar ook een externe uitvaart locatie is mogelijk. Bij het kiezen van een uitvaart locatie is vooral het aantal genodigden een belangrijke factor. Op deze pagina informeren wij u over de verschillende mogelijkheden.

Uw uitvaart in ons uitvaartcentrum

Uiteraard bent u van harte welkom om uw uitvaart te organiseren in ons eigen uitvaartcentrum. In onze aula kan zowel een dienst als een condoleance gehouden worden. Het maximum aantal genodigden dat onze aula kan ontvangen zit rond de 40-50 personen.

Een voordeel van het organiseren van uw uitvaart binnen ons uitvaartcentrum zijn de vele extra voorzieningen. Zo hebben wij een rouwkamer, waar de familie in alle rust bij elkaar kan zijn en hun dierbare staat opgebaard. U kunt in de dagen voorafgaand aan de uitvaart gebruik maken van deze rouwkamer. Wanneer een nabestaande in alle rust afscheid wil nemen, is dit altijd mogelijk. Wel is het dan belangrijk ons van tevoren te bellen via ons vaste nummer, zodat een van onze medewerkers u kan ontvangen.

Externe Uitvaartlocaties 

Het is ook een mogelijkheid om uw uitvaart te organiseren buiten ons uitvaartcentrum. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een plechtigheid in een kerk of in een crematorium. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u de voorkeur geeft aan een persoonlijke locatie, zoals het huis van de overledene of een plek met veel herinneringen. In overleg met onze ervaren medewerkers is er vrijwel altijd wel wat te regelen. Bij het kiezen van een uitvaart locatie is het van belang om rekening te houden met het maximaal aantal mensen dat een locatie kan ontvangen. De uitvaart hoeft niet per se in een gebouw te zijn, maar mag ook in de buitenlucht georganiseerd worden. Het is dan wel belangrijk ook rekening te houden met de weeromstandigheden en het jaargetijde. Onze ervaren medewerkers kennen veel van de geschikte uitvaart locaties in onze omgeving en helpen u graag met het gericht zoeken naar een locatie die bij u past. Neemt u hiervoor vooral contact met ons op.

Contact

Bij vragen of voor meer informatie over het kiezen van een uitvaart locatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan door het contactformulier onder aan deze pagina in te vullen. Belt of mailt u liever? Onze contactgegevens zijn  te vinden op onze contactpagina of wederom onder aan deze pagina. Onze medewerkers zullen zo snel mogelijk bij u terug komen.