Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575 56 16 81

Begrafenisondernemer Arnhem

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575 56 16 81  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Uitvaart Locaties

Bij Brummense Uitvaartzorg streven we ernaar om aan uw persoonlijke wensen te voldoen. Zelfs als het gaat om het kiezen van een locatie voor uw uitvaart. Naast ons uitvaartcentrum bieden we u de mogelijkheid om te kiezen voor een externe uitvaartlocatie. Bij het maken van deze belangrijke keuze spelen verschillende factoren een rol. Het aantal genodigden is bijvoorbeeld een belangrijk aspect. Wij willen u graag informeren over de diverse mogelijkheden die voor u beschikbaar zijn.

Uw uitvaart in ons uitvaartcentrum

Natuurlijk bent u van harte welkom om uw uitvaart te organiseren in ons eigen uitvaartcentrum. Onze aula is geschikt voor zowel een dienst als een condoleance. Met een maximale capaciteit van ongeveer 40-50 personen kunnen wij uw dierbaren een passende ruimte bieden om afscheid te nemen.

Een van de voordelen van het organiseren van uw uitvaart in ons uitvaartcentrum zijn de vele extra voorzieningen die wij bieden. Zo beschikken wij over een rouwkamer, waar uw familie in alle rust bij elkaar kan zijn en afscheid kan nemen van hun dierbare, die respectvol is opgebaard. U kunt in de dagen voorafgaand aan de uitvaart gebruik maken van deze rouwkamer. Wanneer een nabestaande behoefte heeft aan een moment van serene afscheid, staan wij altijd klaar om dit mogelijk te maken. Het is echter belangrijk dat u ons van tevoren op de hoogte brengt, zodat een van onze medewerkers u kan verwelkomen en begeleiden tijdens dit emotionele moment.

Externe Uitvaartlocaties 

Naast ons uitvaartcentrum bieden wij u ook de mogelijkheid om uw uitvaart te laten plaatsvinden op een externe locatie. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een plechtigheid in een kerk, een crematorium of een horecagelegenheid. Wellicht heeft u echter de voorkeur voor een meer persoonlijke locatie, zoals het huis van de overledene of een plek die een speciale betekenis heeft voor uw dierbare. In overleg met onze ervaren medewerkers zijn uw wensen vrijwel altijd te realiseren. Bij het selecteren van een uitvaartlocatie is het van groot belang om rekening te houden met het maximale aantal mensen dat de locatie kan ontvangen. Het is overigens niet noodzakelijk dat de uitvaart plaatsvindt in een gebouw; ook een buitenlocatie kan een passende keuze zijn. Uiteraard is het dan wel belangrijk om rekening te houden met de weersomstandigheden en het jaargetijde.

Onze ervaren medewerkers zijn bekend met vele geschikte uitvaartlocaties in onze omgeving en staan klaar om u te helpen bij het vinden van een locatie die bij uw wensen aansluit. We hebben al diverse uitvaarten verzorgd in steden als Angerlo, Apeldoorn, Arnhem, Bronckhorst, Deventer, Dieren, Doesburg, Doetinchem, Eerbeek, Rheden, Rhienderen, Steenderen, Voorst en Zutphen. Wilt u meer informatie over het laten verzorgen van een uitvaart op een externe locatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contact

Indien u vragen heeft of meer informatie wenst over het kiezen van een uitvaartlocatie, staan wij altijd voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier onder aan deze pagina in te vullen. Mocht u echter de voorkeur geven aan telefonisch of per e-mail contact, dan vindt u onze contactgegevens op onze contactpagina of eveneens onder aan deze pagina. Onze toegewijde medewerkers zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om u verder te helpen.

.