Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575 56 16 81

 Wij scoren een 9.2 op basis van 70 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575 56 16 81  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Uitvaart Dieren

Uitvaart Dieren laten verzorgen door Brummense Uitvaartzorg 

Uitvaart DierenEr is niets belangrijker dan het laten verzorgen van een waardig en gepast afscheid bij het overlijden van uw dierbare. De uitvaartverzorgers van Brummense Uitvaartzorg helpen u graag bij het verzorgen van een mooie en waardige uitvaart in Dieren. Brummense Uitvaartzorg is een ervaren uitvaartonderneming met een kleinschalig team. Wij vinden het belangrijk dat de nabestaanden met begrip, zorg en professie begeleidt worden. Hierbij gaan wij altijd te werk met de wensen van de overledene en de nabestaanden als prioriteit.

Een waardig afscheid 

Wij weten als geen ander hoe moeilijk, emotioneel en hectisch de periode na het overlijden van een dierbare is. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat alles omtrent de uitvaart in Dieren voor u geregeld wordt. Dan heeft u de tijd en ruimte om afscheid te nemen van uw dierbare. Bij Brummense Uitvaartzorg heeft u altijd één vast aanspreekpunt. Diegene staat dag en nacht voor u klaar en hem of haar mag u benaderen met al uw vragen en wensen. Samen zorgen we voor een respectvolle uitvaart in Dieren. 

De vele mogelijkheden voor een uitvaart in de omgeving van Dieren 

De uitvaartverzorgers van Brummense Uitvaartzorg hebben ruime ervaring met het organiseren van uitvaart in de omgeving van Dieren. Daarom zijn wij bekend in de regio en kunnen wij u veel vertellen over de mogelijkheden. Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek en vertellen u over onze mogelijkheden. In dit gesprek bespreken wij ook graag uw wensen zodat wij deze goed op een rijtje hebben. Het is onze prioriteit om een uitvaart in Dieren te verzorgen zoals u die voor ogen heeft. 

Begrafenis of crematie organiseren in Dieren 

Brummense Uitvaartzorg verzorgt alles voor u rondom de uitvaart in Dieren. Voor ons in het niet belangrijk of u wilt kiezen voor een begrafenis of een crematie in Dieren. Wij verzorgen de condoleance, de plechtigheid, catering, muziek en nog veel meer. Ook zoeken we samen naar een passende locatie voor de begrafenis of crematie in Dieren. Denk aan een kerk, een mooie plek in de natuur of misschien wel bij u thuis. Daarnaast is het ook mogelijk om het afscheid te organiseren in ons uitvaartcentrum vlakbij Dieren. Hier beschikken wij over alle faciliteiten die u nodig heeft. 

Ervaar de sfeer van ons uitvaartcentrum 

U bent altijd welkom bij Brummense Uitvaartzorg. Kom gerust eens langs in ons uitvaartcentrum vlakbij dieren. Dan kunt u de sfeer zelf ervaren. Op onze website vindt u ook een aantal foto’s die u alvast kunt bekijken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.