Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575 56 16 81

 Wij scoren een 9.2 op basis van 70 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575 56 16 81  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Begrafenis Doetinchem

Begrafenis Doetinchem volledig verzorgd door Brummense Uitvaartzorg

Begrafenis DoetinchemWilt u een prachtige begrafenis laten verzorgen voor uw dierbare in de omgeving van Doetinchem? Dan kunnen wij van Brummense Uitvaartzorg u hier perfect bij helpen. Wij zijn namelijk een bekend adres in de omgeving van Deventer. Met onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis over de mogelijkheden die onze regio aanbiedt bij het verzorgen van een begrafenis. De wensen van de overleden geliefde en de nabestaanden staan bij ons centraal. Wij luisteren aandachtig naar de wensen die u heeft voor de uitvaart. Aan de hand van uw wensen gaan wij hard aan de slag om een gepaste afscheid te verzorgen. Naast de uitvaart zullen wij u ook helpen met alles wat er geregeld moet worden. Dan dragen we samen de last van het regelen van een uitvaart, en krijgt u de tijd en de ruimte om te rouwen. Voor meer over een begrafenis verzorgd door Brummense Uitvaartzorg leest u hieronder verder.

Een mooie en gepaste begrafenis in Doetinchem laat u verzorgen door Brummense Uitvaartzorg

Er zijn veel mogelijkheden bij het laten verzorgen van een begrafenis. U kunt het uiteraard op een traditionele manier laten verzorgen. Dit houdt in dat het plaatsvindt op een algemene of katholieke begraafplaats, waar u later ook zelf het grafsteen uitkiest. U beschikt dan voor twintig of dertig jaar over de grafrechten. Ook kunt u een natuurbegraafplaats kiezen waar u te midden van de natuur begraven wordt. Op de Heidepol in Arnhem bent u vooralsnog zelf vrij om een beschikbare plek te kiezen. Grafrechten zijn hier niet van toepassing, omdat de begraafplaats voor eeuwig is. Bij de begrafenis heeft u ook nog veel mogelijkheden. Zo kunt u de decoratie door ons laten verzorgen, of zelf verzorgen als u dit wilt. Niets is mooier dan een persoonlijke uitvaart, die het leven van de dierbare reflecteert.

Wellicht bent u geïnteresseerd in onze Facebook pagina.