Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575 56 16 81

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575 56 16 81  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Uitvaart Eerbeek

Uitvaart Eerbeek organiseren met Brummense Uitvaartzorg

Uitvaart Eerbeek

Zoekt u een geschikte uitvaartzorg om uw uitvaart in de regio Eerbeek te organiseren? Dan kunnen de ervaren en betrokken medewerkers van Brummense Uitvaartzorg u zeker verder helpen. Ons kleinschalige team heeft inmiddels al vele jaren ervaring rondom het organiseren van verschillende uitvaarten. Daarom kunnen wij u verder helpen met het plannen van de uitvaart die u voor ogen heeft. Hierbij nemen we de laatste wensen van de overledene als startpunt. Tijdens het organiseren van de uitvaart is het voor ons een prioriteit om de tijd te nemen voor de nabestaanden, zodat we deze met zorg, professie en begrip kunnen begeleiden. Wij staan altijd voor u klaar voor vragen en onduidelijkheden rondom alles wat geregeld moet worden in de lastige periode na het overlijden van een dierbare. Zo hopen we de last op uw schouders zo veel mogelijk te verlichten. Brummense Uitvaartzorg verzorgd ook kinderuitvaarten.

Uw uitvaart in de omgeving van Eerbeek

Bij begrafenisondernemer Brummense Uitvaartzorg hebben we talloze mogelijkheden rondom het organiseren van uw uitvaart. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit vele verschillende uitvaart locaties. Deze kunnen zowel binnen als buiten zijn. In principe is elke locatie mogelijk in overleg met onze medewerkers. Denk hierbij voor een buiten locatie  bijvoorbeeld aan verschillende natuurparken in de buurt of aan de natuurbegraafplaats Heidepol in Arnhem. Op deze begraafplaats kunt u bovendien ook een laatste rustplek uitkiezen midden in de natuur.

Voor een locatie binnen is het natuurlijk altijd mogelijk uw uitvaart binnen ons uitvaartcentrum te organiseren. Hier kunt u gebruik maken van alle benodigde faciliteiten. Zo beschikken wij over een rouwkamer, waar u in alle rust een rouwbezoek kan plannen. Ook hebben wij een aula, waar de plechtigheid georganiseerd kan worden voor een maximum van 30-35 personen. Bovendien is het in ons uitvaartcentrum mogelijk om een hapje en drankje na de plechtigheid te nuttigen, verzorgd door onze vaste gastdames. Voor alle mogelijkheden rondom externe locaties of voor andere vragen of onduidelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze contactgegevens zijn te vinden op onze contactpagina. Ook kunt u terecht op onze Facebook voor meer informatie.