Uitvaart Rheden

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart Rheden laten verzorgen door Brummense Uitvaartzorg

Het lavendelveldBent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij het verzorgen van een uitvaart, zowel begrafenis als crematie, in Rheden? Dan bent u bij Brummense Uitvaartzorg op de goede plek. Onze uitvaartverzorgers kunnen zich goed voorstellen dat u in een moeilijk periode bent belandt. Daarom willen wij u graag bijstaan en ondersteunen tijdens het organiseren van een uitvaart in Rheden. Brummense Uitvaartzorg is een kleinschalie organisatie die u volledig kan ontzorgen. Onze medewerkers werken persoonlijk en zijn betrokken. Ook kunt u bij hen terecht voor advies over kosten en verzekeringen.

Brummense Uitvaartzorg heeft meer dan 25 jaar ervaring in het verzorgen van uitvaarten. Wij verzorgen uitvaarten in de gehele gemeente Brummen. Ook voor een uitvaart in Rheden staan wij voor u klaar. Buiten deze regio’s zijn wij ook beschikbaar als uitvaartzorg. Wat wij vooral belangrijk vinden is dat wij kunnen voldoen aan uw wensen en die van uw dierbare.

Ons uitvaartcentrum

Brummense Uitvaartzorg biedt u verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een uitvaart in Rheden. Zo heeft u de mogelijkheid om de uitvaart te organiseren in ons uitvaartcentrum in Brummen. Hier hebben wij vele extra voorzieningen. Zo beschikken wij over een rouwkamer. Hier kunt u zich met de familie terugtrekken. Uw dierbare zal hier dan opgebaard zijn. In de dagen voorafgaand aan de uitvaart kunt u gebruik maken van deze rouwkamer.

Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om de uitvaart te organiseren buiten ons uitvaartcentrum. Zo zou u kunnen kiezen voor een kerk of het crematorium. Ook is het mogelijk om hiervoor een persoonlijke plek te gebruiken of ergens in de natuur. Het belangrijkste is dat de plek voldoet aan uw wensen en dat deze de juiste sfeer heeft. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 De hoofdingang van het kantoor De eetzaal-2 De eetzaal De afscheidsplek op de binnenplaats

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Kennismakingsgesprek-formuliera

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.