Uitvaart in Tonden

Bel ons en we helpen u meteen.

Een uitvaart regelen in Tonden door Uitvaartzorg Brummense

Welkom bij Uitvaart Tonden, waar zorg en begrip samenkomen om u te begeleiden door een van de meest delicate fasen van het leven. Als het toegewijde team van Brummense begrafenisondernemers zijn wij trots om al meer dan twee decennia uitvaartdiensten, begrafenissen en crematies te verzorgen in de betoverende omgeving van Tonden.

Uitvaart  in Tonden is niet zomaar een begrafenisbureau; het is een toevluchtsoord van compassie en professionaliteit. Onze reis begon met het verlangen om troost en ondersteuning te bieden aan degenen die geconfronteerd worden met verlies. Twintig jaar later blijven we ons inzetten om dit doel te verwezenlijken, met een diep begrip van de unieke behoeften van elke familie die we dienen.

Uitvaartdiensten in Tonden

 1. Uitvaarten

  Een uitvaart is een gelegenheid om samen te komen en liefdevol afscheid te nemen. Wij zorgen voor alle details, van het regelen van de locatie tot het verzorgen van passend rouwvervoer.

 2. Begrafenis

  Voor degenen die de voorkeur geven aan een begrafenis, begeleiden we u bij het kiezen van de juiste begraafplaats en grafsteen. Ons doel is om deze emotionele reis zo vlot mogelijk te laten verlopen.

 3. Crematie

  Crematie is een persoonlijke keuze, en we bieden ondersteuning bij elke stap. Van het organiseren van de crematieceremonie tot het selecteren van een passende urn, wij zijn er om u te begeleiden.

Extra rituele diensten

Ons doel is om families te begeleiden bij het organiseren van een waardig afscheid voor hun geliefden. Of het nu gaat om een begrafenis, begrafenisonderneming of crematie, wij bieden persoonlijke en respectvolle diensten die aansluiten bij de wensen van de betrokkenen. Uitvaart Tonden staat voor zorgzaamheid, medeleven en een toegewijde aanpak om de herinnering aan uw dierbare op een mooie manier te eren.

rouwvervoer brummense

 • Uitvaartkisten: Onze collectie uitvaartkisten is zorgvuldig samengesteld, variërend van tijdloos elegant tot warm en karaktervol. Elk ontwerp weerspiegelt de unieke persoonlijkheid van uw dierbare, waardoor de kist een respectvol eerbetoon wordt aan het geleefde leven.
 • Rouwvervoer: Het laatste vervoer is een essentieel onderdeel van de afscheidsceremonie. Ons rouwvervoer is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol, waarbij we ervoor zorgen dat de laatste reis met waardigheid en respect wordt afgelegd.
 • Uitvaartmuziek: Muziek heeft de kracht om emoties te verbinden en herinneringen op te roepen. Bij Uitvaartzorg Baarn bieden we een uitgebreide selectie van muziekopties, variërend van rustgevende melodieën tot nummers die een speciale betekenis hadden voor uw dierbare, waardoor de ceremonie een intieme en persoonlijke sfeer krijgt.
 • Rouwdrukwerk: Onze aangepaste rouwkaarten en drukwerk dienen als tastbare herinneringen aan het afscheid. Elk stuk wordt met zorg ontworpen om de verbondenheid van de gemeenschap te weerspiegelen en biedt een blijvende herinnering aan het gedeelde verdriet en de liefde.
 • Rouwboeket: Bloemen spreken een taal van troost en medeleven. Onze rouwboeketten worden met zorg samengesteld, waarbij kleuren en bloemsoorten worden gekozen om een boodschap van liefde en herinnering over te brengen.
 • Foto- of Videopresentatie: Een emotionele reis door herinneringen kan worden vastgelegd in een foto- of videopresentatie. Met zorg geselecteerde beelden en momenten worden samengebracht om het leven van uw dierbare te vieren en te delen met de aanwezigen.
 • Uitvaart Livestreamen: Voor geliefden die niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn, biedt onze uitvaart live streaming dienst de mogelijkheid om de ceremonie op afstand bij te wonen. Dit moderne aspect van onze dienstverlening brengt troost en samenhorigheid, zelfs op afstand.

Wat kost een uitvaart in Tonden?

Bij Uitvaartzorg Brummense begrijpen we dat de kosten van een uitvaart een belangrijk aspect zijn bij het nemen van afscheid. We streven naar transparantie en willen u een duidelijk beeld geven van de kosten, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Uitvaarten

De complexe dans van uitvaartkosten wordt beïnvloed door verschillende elementen. De keuze tussen een traditionele begrafenis en crematie is een cruciale factor. Daarnaast spelen de locatie van de dienst, het type kist of urn, en eventuele extra diensten een rol in het totale kostenplaatje.

Begrafenis

In de ingewikkelde choreografie van begraafkosten ligt het bedrag doorgaans ongeveer €3.000 hoger dan bij crematie, exclusief het grafmonument. De kosten kunnen verder variëren op basis van de begraafplaats, het type grafsteen en eventuele extra functies die u kiest om toe te voegen aan de dienst.

Crematie

Bij crematie variëren de kosten meestal tussen €6.000 en €9.000. Dit omvat niet alleen de crematie zelf, maar ook de kosten voor een urn en opties voor de herdenkingsdienst. Het is belangrijk te benadrukken dat crematie vaak als een economisch verantwoorde keuze wordt gezien, terwijl het nog steeds een serene en respectvolle sfeer behoudt.

Onze Toewijding aan U

Ons team van specialisten staat klaar om u hoogwaardige dienstverlening en begeleiding te bieden in elke fase van de organisatie van een uitvaartevenement. Wij werken met zorg en respect en helpen u de moeilijkheden van deze periode te overwinnen.

Bij ons vindt u steun en begrip, want Uitvaart Tonden is meer dan alleen een service. Dit is een gemeenschap die begrijpt hoe belangrijk het is om elk leven te herdenken en te eren.

Kom naar ons, en samen zullen we een hoofdstuk in de geschiedenis creëren dat voor altijd in het geheugen zal blijven. Uitvaart Tonden is een plek waar elk detail onderdeel wordt van een belangrijk en waardig afscheid.

 

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Kennismakingsgesprek-formuliera

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.