Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Notaris informatie avond

Wij organiseren samen met Notariskantoor Coops Rouweler uit Zutphen een informatieve avond met als doel u te informeren over alle zaken rondom nalatenschap bij overlijden.

Dinsdag 27 September 19:30 uur, inloop vanaf 19:00 uur

Uitvaartcentrum ’t Rhienderen aan de Prinses Irenelaan 2 te Brummen

Klik hier voor meer informatie

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.

Neem contact met ons op!

0575 – 56 16 81

 Wij scoren een 9.2 op basis van 51 recensies

Uitvaartverzorger Ivanka Meijerink

Ik zal mij even aan u voorstellen;

Mijn naam is Ivanka Meijerink, 47 jaar oud en geboren en getogen in Zutphen. Ik ben sinds 1997 getrouwd met Leon. Samen hebben wij een zoon van 10, Sverre.

Ik heb vorig jaar de overstap van een 28 jarige evenementen carrière naar de uitvaartbranche gemaakt en na een inwerkperiode ben ik sinds 1 februari werkzaam bij de Brummense Uitvaartzorg.

Dit mooie en bijzondere werk voor mij is op het lijf geschreven en kijk ik er naar uit om families te mogen begeleiden in het laatste moment van het afscheid van hun dierbare.

Uitvaartverzorger Karin van Rooijen

Graag stel ik mij aan u voor;

Mijn naam is Karin van Rooijen en ik ben sinds 1 maart uitvaartverzorgster bij de Brummense Uitvaartzorg. Ik ben 51 jaar en heb een lieve man, en samen rijden we graag motor.
Een aantal jaren geleden heb ik de overstap vanuit management functies in de industrie gemaakt en ben ik, na omscholing, heel bewust het vak van uitvaartverzorger gaan uitoefenen.

Het is voor mij niet overdreven te zeggen dat het vak van uitvaartverzorger het mooiste vak is dat er is.
De verhalen van de families, de herinneringen, een lach en een traan in de week voorafgaand aan de uitvaart en uiteindelijk de dag van de uitvaart zijn allemaal intieme momenten die ik als uitvaartverzorger van dichtbij mag meemaken. Deze momenten zijn heel waardevol en breekbaar en verdienen rust, tijd en aandacht en dat zijn de dingen waarin ik u graag zal bijstaan.