Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575 56 16 81

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575 56 16 81  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Crematie Rheden

Crematie Rheden organiseren met Brummense Uitvaartzorg 

Crematie RhedenDe uitvaartverzorgers van Brummense Uitvaartzorg kunnen u helpen bij het organiseren van een crematie in Rheden. Onze medewerkers begrijpen dat het overlijden van een dierbare een ingrijpende gebeurtenis is. Uw hoofd staat er misschien wel helemaal niet naar om nu een crematie in Rheden te regelen. Daarom willen wij u hierin ondersteunen. Uw wensen staan bij ons centraal en wij zorgen ervoor dat u op mooie wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare. 

Brummense Uitvaartzorg is een kleinschalige onderneming in Brummen. Wij verzorgen uitvaarten in de gehele gemeente Brummen, natuurlijk staan wij buiten deze regio ook voor u klaar. Ons doel is om u volledig te ontzorgen. Wij zullen u helpen met alles dat er geregeld moet worden. Bij het organiseren van een crematie in Rheden heeft u vele mogelijkheden. Onze medewerkers zullen u helpen om deze mogelijkheden te koppelen aan uw wensen. Zo kunt u met een fijn gevoel afscheid nemen van uw dierbare. 

Een stille crematie organiseren 

Bij het regelen van een crematie in Rheden kiest u een crematorium in de omgeving. Er zijn verschillende crematoriums in de omgeving, ieder met zijn eigen stijl. Belangrijk is dat u iets kiest dat bij u of uw dierbare past. U kunt er ook voor kiezen om het afscheid op een andere locatie te organiseren. Dit noemen wij ook wel een stille crematie. Een stille crematie houdt in dat alleen de crematie van het lichaam plaats vindt in het crematorium. De rest van het afscheid vindt plaats op een door u gekozen locatie. Dit kan overal zijn. 

Brummense Uitvaartzorg zal er ook voor zorgen dat er mensen beschikbaar zijn om uw dierbare voor de laatste keer te verzorgen. Natuurlijk mag u dit ook altijd zelf doen of met onze hulp. Neem gerust contact met ons op wanneer u meer wilt weten over onze mogelijkheden. Ons team zit klaar om uw vragen te beantwoorden. 

.