Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575 56 16 81

Terug naar blog
1 min. leestijd
Funus uitvaartzorg 23 september 2020

Brummense Uitvaartverzorging heeft een nieuwe naam: Brummense Uitvaartzorg!

Brummense Uitvaartverzorging heeft een nieuwe naam: Brummense Uitvaartzorg!

Bijna vijftig jaar geleden werd de Brummense Uitvaartverzorging gestart door de heer Ben Heijink. Hij was de begrafenisondernemer van Brummen en heeft dan ook vele nabestaanden bij gestaan in de moeilijkste periode van hun leven, het afscheid nemen van een dierbare. Dochter Wilma is er later ook bij haar vader in de onderneming gaan werken.

Uiteindelijk is de onderneming overgenomen door NUMA, de Nederlandse Uitvaart Maatschappij, een professionele uitvaartorganisatie met meerdere locaties in ons land.

In 2016 is Elselien Klein bij de NUMA in dienst getreden om de nabestaanden in Brummen en omstreken bij te staan in de moeilijkste periode van hun leven. Een nieuwe gezicht dat is best even wennen, zeker in een klein dorp waar al heel lang de familie Heijink bekend is.

De nieuwe onderneming kreeg de nieuwe naam Funus Uitvaartzorg B.V. en werd in september 2020 overgenomen door een management by-out door haar directeur Hans de Kluijver.

Andere blogposts