Uitvaart in Doetinchem

Bel ons en we helpen u meteen.

Een uitvaart regelen in Doetinchem door Uitvaartzorg Brummense

Welkom bij Uitvaartzorg Brummense, uw betrouwbare partner in het hart van Doetinchem voor het organiseren van een respectvolle uitvaart. In ons team begrijpen we dat het verlies van een dierbare een moeilijke tijd is, en we staan klaar om u te begeleiden met zorg en professionaliteit.

Uitvaartdiensten in Doetinchem

Bij Uitvaartzorg Brummense bieden we een uitgebreid scala aan diensten om aan de diverse behoeften van onze gemeenschap te voldoen. Of het nu gaat om een uitvaart, begrafenis, of crematie, ons toegewijde team staat voor u klaar om u te ondersteunen in elke stap van het proces.

 1. Uitvaarten

  Een uitvaart bij Uitvaartzorg Brummense is een moment van herinnering en eerbetoon. Wij zorgen voor alle details, van de rouwceremonie tot het regelen van het rouwvervoer en het samenstellen van een passende muziekselectie.

 2. Begrafenis

  Bij het regelen van een begrafenis begrijpen we de complexiteit van de kosten. Ons ervaren team begeleidt u bij de keuze van de begraafplaats, het type grafsteen en andere details om een persoonlijke en respectvolle uitvaart te creëren.

 3. Crematie

  Een crematie bij Uitvaartzorg Brummense biedt een economisch verantwoorde optie met kosten die doorgaans variëren tussen €6.000 en €9.000. Wij nemen de organisatie van de crematie, de urn, en de herdenkingsdienst op ons, waardoor u zich kunt concentreren op het gedenken van uw dierbare.

Extra rituele diensten

Bij Uitvaartzorg Brummense geloven we in het belang van het personaliseren van elke uitvaart, en daarom bieden we een scala aan extra rituele diensten om de herdenking van uw dierbare nog persoonlijker te maken.

rouwvervoer brummense

 • Uitvaartkisten: Onze collectie uitvaartkisten omvat diverse stijlen en materialen, zodat u een keuze kunt maken die past bij de persoonlijkheid en levensstijl van uw dierbare. Van traditioneel tot eigentijds, we begeleiden u bij het kiezen van een kist die recht doet aan de herinnering aan uw geliefde.
 • Rouwvervoer: Het rouwvervoer draagt bij aan de waardigheid van de uitvaart. Uitvaartzorg Brummense biedt verschillende mogelijkheden voor rouwvervoer, van klassieke rouwauto’s tot speciale voertuigen die de persoonlijkheid van uw dierbare weerspiegelen.
 • Uitvaartmuziek: Muziek heeft de kracht om emoties te verwoorden die soms moeilijk onder woorden te brengen zijn. Ons team helpt u bij het selecteren van passende muziek die de herinneringen aan uw dierbare tot leven brengt en een warme sfeer creëert tijdens de uitvaartceremonie.
 • Rouwdrukwerk: Van rouwkaarten tot herdenkingsboekjes, ons team staat klaar om u te begeleiden bij het ontwerpen van rouwdrukwerk dat de persoonlijkheid van uw dierbare weerspiegelt. Met zorg en aandacht voor detail helpen we u bij het creëren van tastbare herinneringen voor vrienden en familie.
 • Rouwboeket: Bloemen zijn een tijdloze manier om respect te betuigen aan een overledene. Ons team kan u adviseren over de keuze van rouwbloemen, of het nu gaat om een traditioneel rouwboeket of een meer eigentijdse bloemencreatie.
 • Foto- of videopresentatie tijdens de uitvaart: Een foto- of videopresentatie kan een ontroerende manier zijn om de levensreis van uw dierbare te delen. We helpen u bij het samenstellen van een visuele herinnering die de aanwezigen verbindt met de kostbare momenten die uw dierbare heeft gedeeld.
 • Uitvaart livestreamen: In deze moderne tijd begrijpen we dat niet iedereen fysiek aanwezig kan zijn bij een uitvaart. Daarom bieden we de mogelijkheid tot uitvaart live streaming, zodat vrienden en familie die zich op afstand bevinden, toch deel kunnen nemen aan het afscheid.

Wat kost een uitvaart in Doetinchem?

Bij Uitvaartzorg Brummense realiseren we ons dat financiële overwegingen een cruciale rol spelen. We streven ernaar een evenwicht te creëren tussen respect en betaalbaarheid. De kosten zijn afhankelijk van de locatie, het type dienst en extra opties zoals bloemstukken en catering.                                                                                                                           

Uitvaarten

De kosten van een uitvaart kunnen variëren op basis van verschillende factoren, zoals de locatie, het type dienst, en aanvullende functies zoals bloemstukken en catering. Ons doel bij Uitvaartzorg Brummense is om een harmonieuze balans te vinden tussen respect en betaalbaarheid.

Begrafenis

In de ingewikkelde dans van begraafkosten ligt het bedrag over het algemeen ongeveer €3.000 hoger dan bij crematie, exclusief het grafmonument. De keuze van de begraafplaats, het type grafsteen, en aanvullende functies dragen bij aan deze genuanceerde choreografie van kosten.

Crematie

Tijdens een crematie variëren de kosten meestal tussen €6.000 en €9.000. Dit omvat de crematie zelf, de urn, en opties voor de herdenkingsdienst. Het is een economisch verantwoorde keuze, gericht op een serene en respectvolle sfeer.

Bij Uitvaartzorg Brummense bieden we gedetailleerde informatie over de kosten van elke specifieke dienst op onze website.

Onze Toewijding

Bij Uitvaartzorg Brummense streven we naar de hoogste normen van zorg en professionaliteit. Ons ervaren team begrijpt de gevoeligheid van deze tijd en biedt een persoonlijke aanpak om ervoor te zorgen dat elk afscheid op een respectvolle en liefdevolle manier wordt gevierd.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, om een afspraak te maken of om een consult aan te vragen. We staan klaar om u te ondersteunen in deze moeilijke periode en uw wensen te vervullen met toewijding en zorg.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Kennismakingsgesprek-formuliera

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.