Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575 56 16 81

Stille crematie

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575 56 16 81  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Uitvaart Doesburg

Uitvaart Doesburg laten verzorgen door Brummense Uitvaartzorg 

Uitvaart DoesburgBent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij het verzorgen van een uitvaart in Doesburg? Dan bent u bij Brummense Uitvaartzorg op de goede plek. Onze uitvaartverzorgers kunnen zich goed voorstellen dat u in een moeilijk periode bent belandt. Daarom willen wij u graag bijstaan en ondersteunen tijdens het organiseren van een uitvaart in Doesburg. Brummense Uitvaartzorg is een kleinschalie organisatie die u volledig kan ontzorgen. Onze medewerkers werken persoonlijk en zijn betrokken. Ook kunt u bij hen terecht voor advies over kosten en verzekeringen. 

Brummense Uitvaartzorg heeft meer dan 25 jaar ervaring in het verzorgen van uitvaarten. Wij verzorgen uitvaarten in de gehele gemeente Brummen. Ook voor een uitvaart in Doesburg staan wij voor u klaar. Buiten deze regio’s zijn wij ook beschikbaar als uitvaartzorg. Wat wij vooral belangrijk vinden is dat wij kunnen voldoen aan uw wensen en die van uw dierbare. 

Ons uitvaartcentrum 

Brummense Uitvaartzorg biedt u verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een uitvaart in Doesburg. Zo heeft u de mogelijkheid om de uitvaart te organiseren in ons uitvaartcentrum in Brummen. Hier hebben wij vele extra voorzieningen. Zo beschikken wij over een rouwkamer. Hier kunt u zich met de familie terugtrekken. Uw dierbare zal hier dan opgebaard zijn. In de dagen voorafgaand aan de uitvaart kunt u gebruik maken van deze rouwkamer. 

Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om de uitvaart te organiseren buiten ons uitvaartcentrum. Zo zou u kunnen kiezen voor een kerk of het crematorium. Ook is het mogelijk om hiervoor een persoonlijke plek te gebruiken of ergens in de natuur. Het belangrijkste is dat de plek voldoet aan uw wensen en dat deze de juiste sfeer heeft. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

.