Uitvaart Arnhem

Bel ons en we helpen u meteen.

Een uitvaart regelen in Arnhem door Uitvaartzorg Brummense

Welkom bij Uitvaartzorg Brummense, waar we begrijpen dat een afscheid meer is dan een formele gebeurtenis; het is een samensmelting van emoties, herinneringen en eerbetoon. Bij het organiseren van een uitvaart in Arnhem met ons, zorgen we ervoor dat elk detail doordrenkt is met betekenis, waardoor het afscheid een unieke weerspiegeling wordt van het geleefde leven.

Uitvaartdiensten in Arnhem

Wij bij Uitvaartzorg Brummense bieden een uitgebreid scala aan diensten om ervoor te zorgen dat elke uitvaart een persoonlijke en gedenkwaardige ervaring wordt. Onze diensten omvatten:

 1. Uitvaarten

  Een uitvaart bij Uitvaartzorg Brummense is een eerbetoon aan het leven van uw dierbare. Wij nemen de tijd om elk detail met u te bespreken en zorgen voor een serene en respectvolle ceremonie.

 2. Begrafenis

  Een begrafenis is een tijdloze manier om afscheid te nemen. Bij Uitvaartzorg Brummense begeleiden we u bij het kiezen van de perfecte locatie, het type grafsteen en alle aanvullende aspecten om een betekenisvolle begrafenis te organiseren.

 3. Crematie

  Voor degenen die kiezen voor crematie, biedt Uitvaartzorg Brummense zorgvuldig samengestelde diensten. Van de crematie zelf tot de keuze van de urn en herdenkingsdienst, we streven naar een sfeer van sereniteit en respect.

Extra rituele diensten

Bij Uitvaartzorg Brummense gaan we verder dan de standaard uitvaartdiensten, omdat we begrijpen dat elk afscheid uniek is. Onze extra rituele diensten zijn ontworpen om een persoonlijke en warme toets toe te voegen aan het afscheid, waardoor het een reflectie wordt van de individualiteit van uw dierbare.

rouwvervoer brummense

 • Uitvaartkisten: Een uitvaartkist is niet alleen een container, maar een canvas om de persoonlijkheid van uw dierbare te weerspiegelen. Onze creatieve uitvaartkisten zijn kunstwerken op zich. Van handgeschilderde ontwerpen tot gepersonaliseerde illustraties, deze kisten dienen als een unieke manier om de essentie van het geleefde leven te vangen.
 • Rouwvervoer: Het rouwvervoer is meer dan alleen een praktische overweging; het is een laatste reis die met waardigheid moet worden omgeven. Onze vervoersdiensten zijn niet alleen functioneel, maar ook symbolisch. Van traditionele rouwauto’s tot meer eigentijdse keuzes, wij zorgen ervoor dat de reis passend is voor de persoon die we herdenken.
 • Uitvaartmuziek: Muziek heeft de kracht om emoties te vangen en herinneringen tot leven te brengen. Onze uitvaartmuziekdiensten omvatten niet alleen het kiezen van nummers, maar het creëren van een harmonie die de ziel raakt. Of het nu live-ensembles zijn, speciaal samengestelde afspeellijsten of zelfs het componeren van een origineel stuk, wij vinden de perfecte melodie om het afscheid te begeleiden.
 • Rouwdrukwerk: Rouwdrukwerk is een tastbare herinnering aan het afscheid. Van herdenkingskaarten tot programma’s, we besteden aandacht aan elk detail. Met aandacht voor stijl en betekenis, creëren we drukwerk dat een blijvende indruk achterlaat en een aandenken biedt aan degenen die aanwezig waren.
 • Rouwboeket: Bloemen spreken een taal van emotie en herinnering. Onze rouwboeketten worden zorgvuldig samengesteld om de persoonlijkheid van uw dierbare te weerspiegelen. Elke bloem draagt een betekenis en samen creëren ze een prachtig eerbetoon aan het leven dat geleefd is.
 • Foto- of videopresentatie tijdens de uitvaart: Een foto- of videopresentatie tijdens de uitvaart brengt momenten tot leven en vertelt het verhaal van een leven goed geleefd. Met zorgvuldig geselecteerde beelden en geluiden, creëren we een visueel eerbetoon dat de herinneringen levendig houdt.
 • Uitvaart livestreamen: In tijden waarin fysieke aanwezigheid niet altijd mogelijk is, bieden wij de mogelijkheid om de uitvaart live te streamen. Dit zorgt ervoor dat vrienden en familie, waar ze zich ook bevinden, samen kunnen komen om het afscheid te delen en steun te bieden.

Wat kost een uitvaart in Arnhem?

De kosten van een uitvaart variëren op basis van verschillende factoren, zoals de locatie, het type dienst en aanvullende functies zoals bloemstukken en catering. Ons doel is om een harmonieuze balans te vinden tussen respect en betaalbaarheid.                                                                                                                                                                     

Uitvaarten

De kosten voor een uitvaart zijn afhankelijk van uw specifieke wensen en kunnen variëren. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

Begrafenis

In de ingewikkelde dans van begraafkosten ligt het bedrag over het algemeen ongeveer €3.000 hoger dan bij crematie, exclusief het grafmonument. De keuze van de begraafplaats, het type grafsteen en aanvullende functies dragen bij aan deze genuanceerde choreografie van kosten.

Crematie

Tijdens een crematie variëren de kosten meestal tussen €6.000 en €9.000. Dit omvat de crematie zelf, de urn en opties voor de herdenkingsdienst. Het is een economisch verantwoorde keuze, gericht op een serene en respectvolle sfeer.

De exacte prijzen voor specifieke diensten vindt u op onze website. Wij adviseren u ook graag persoonlijk over uw mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Een Attente en Ervaren Benadering

Bij Uitvaartzorg Brummense bieden we niet alleen diensten; we bieden een toegewijde en attente benadering. Ons ervaren team staat klaar om u door dit emotionele proces te leiden met begrip en zorgvuldigheid. Elk afscheid is uniek, en we streven ernaar om elke uitvaart een warme herinnering te maken.

Als u meer wilt weten over onze diensten of een persoonlijk consult wilt plannen, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Uitvaartzorg Brummense staat klaar om u te ondersteunen bij het vormgeven van een afscheid dat recht doet aan het leven van uw dierbare.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Kennismakingsgesprek-formuliera

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.