Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575 56 16 81

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575 56 16 81  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Uitvaart Arnhem

Uitvaart Arnhem verzorgd door Brummense Uitvaartzorg

Uitvaart ArnhemWij weten hoe moeilijk is wanneer er een dierbare van u overlijdt. Het is hierbij echter belangrijk dat u zo snel mogelijk een uitvaartzorg contacteert. Wij van Brummense Uitvaartzorg staan 24 uur per dag voor u klaar om u verder te helpen met de uitvaart van uw dierbare. Indien uw dierbare zeer recentelijk overleden is, komt onze verzorgingsteam naar u toe om het overlijden van uw dierbare officieel te maken. Daarna wordt het lichaam verzorgd. Dit doet het verzorgingsteam met de uiterste zorg. Het is ook mogelijk dat u dit zelf doet. Dan assisteert ons team u wanneer het nodig is.

Ook gaan we met u een gesprek aan om de wensen voor het afscheid te bespreken. Echter, realiseert u zich dat niet alles meteen geregeld hoeft te worden. U kunt altijd in overleg met ons uw tijd nemen. Als er onderdelen zijn die u zelf wilt regelen, dan kan dat. Wij helpen u wanneer het nodig is, en staan altijd voor u klaar. Wilt u meer weten over een uitvaart in Arnhem verzorgd door de begrafenisondernemer Brummense Uitvaartzorg, lees dan verder.

Laat een gepaste en mooie uitvaart in Arnhem verzorgen door Brummense Uitvaartzorg

Aan de hand van de persoonlijke wensen van u en uw nabestaanden gaan wij voor u aan de slag. Wij gaan kijken wat de mogelijkheden zijn, en we zijn transparant in onze werkwijze. Bij een uitvaart zijn erg veel mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. De belangrijkste keuze is natuurlijk of u een crematie of een begrafenis wilt laten verzorgen. De locatie kunt u voor beide zelf kiezen. En ook de decoratie is volledig aan u. U kunt het zo persoonlijk maken als u wilt. Het afscheid is immers een reflectie van het leven van uw geliefde. Wilt u meer vinden over de mogelijkheden, kijk dan hier. Ook hebben wij een Facebook pagina.