Uitvaart in Deventer

Bel ons en we helpen u meteen.

Een uitvaart regelen in Deventer door Uitvaartzorg Brummense

Stap binnen in de wereld van Uitvaartzorg Brummense, waar magie, creativiteit en respect samenkomen om een uitvaart in Deventer te creëren die als een kunstwerk wordt achtergelaten. Laat ons samen een herinnering weven die de tand des tijds doorstaat en blijft schitteren in de geschiedenis van Deventer.

Uitvaartdiensten in Deventer

Bij Uitvaartzorg Brummense geloven we in het aanbieden van een uitgebreid scala aan diensten om aan al uw behoeften te voldoen. Ons toegewijde team staat paraat om u te begeleiden bij elke stap van het proces.

 1. Uitvaarten

  Een uitvaart bij ons gaat verder dan alleen de ceremonie. We zorgen voor alles, van bloemstukken tot catering, met het doel om een gedenkwaardige en eervolle herdenking te creëren.

 2. Begrafenis

  Voor degenen die kiezen voor een begrafenis, bieden wij begeleiding bij het selecteren van de perfecte begraafplaats, het type grafsteen en andere details. Ons doel is om deze complexe choreografie van kosten in balans te brengen met respect en betaalbaarheid

 3. Crematie

  Voor degenen die de voorkeur geven aan crematie, bieden wij een betaalbare keuze met kosten die meestal variëren tussen €6.000 en €9.000. Dit omvat de crematie zelf, de urn en opties voor een respectvolle herdenkingsdienst.

Extra rituele diensten

Kies uit een uitgebreide selectie uitvaartkisten die niet alleen functioneel zijn maar ook een reflectie vormen van de persoonlijkheid van uw dierbare. Of het nu gaat om een klassiek ontwerp, natuurlijke materialen of aangepaste decoraties, wij bieden keuzes die het leven van uw geliefde weerspiegelen.

rouwvervoer brummense

 • Rouwvervoer: Ons rouwvervoer is meer dan een manier om van A naar B te komen. Het is een respectvolle reis die de overledene en nabestaanden in gedachten houdt. Van traditionele rouwauto’s tot persoonlijke keuzes, wij zorgen voor een vervoersmiddel dat past bij de stijl en voorkeuren van uw dierbare.
 • Uitvaartmuziek: Muziek heeft de kracht om emoties te wekken en herinneringen tot leven te brengen. Kies uit een brede selectie van uitvaartmuziek, variërend van kalmerende melodieën tot nummers die een glimlach op het gezicht toveren. Zo geven we een auditief eerbetoon aan het geleefde leven.
 • Rouwdrukwerk: Onze rouwdrukwerkopties bieden individuele aandenkens die de herinnering aan uw dierbare vastleggen. Van aangepaste rouwkaarten tot programma’s en dankbetuigingen, elk stuk is doordrenkt met zorg en afgestemd op de persoonlijkheid van uw dierbare.
 • Rouwboeket: Een rouwboeket is meer dan alleen bloemen; het is een expressie van troost en medeleven. Kies uit onze zorgvuldig samengestelde bloemstukken of deel uw specifieke voorkeuren, zodat we een uniek boeket kunnen samenstellen dat het leven van uw dierbare weerspiegelt.
 • Foto- of videopresentatie tijdens de uitvaart: Breng herinneringen tot leven met een foto- of videopresentatie tijdens de uitvaart. Door beelden te delen, creëren we een visueel eerbetoon dat de aanwezigen meeneemt op een reis door het leven van uw dierbare.
 • Uitvaart livestreamen: Voor degenen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn, bieden we de mogelijkheid om de uitvaart via livestream te volgen. Zo brengen we nabijheid naar hen die verder weg zijn.

Wat kost een uitvaart in Deventer?

Bij Uitvaartzorg Brummense begrijpen we dat de kosten van een uitvaart variëren op basis van verschillende factoren. Ons doel is om een harmonieuze balans te vinden tussen respect en betaalbaarheid.                                           

Uitvaarten

De kosten van een uitvaart variëren afhankelijk van locatie, type dienst en aanvullende functies zoals bloemstukken en catering. Voor gedetailleerde prijsinformatie verwijzen wij u naar onze website.

Begrafenis

In de ingewikkelde dans van begraafkosten ligt het bedrag over het algemeen ongeveer €3.000 hoger dan bij crematie, exclusief het grafmonument.

Crematie

Tijdens een crematie variëren de kosten meestal tussen €6.000 en €9.000, inclusief de crematie zelf, de urn en opties voor de herdenkingsdienst.

Onze Toewijding

Bij Uitvaartzorg Brummense begrijpen we dat het verlies van een dierbare een emotioneel en uitdagend moment is. Onze toewijding aan u als nabestaande is gebaseerd op empathie, ervaring en zorgzaamheid.

Attent en Ervaren

Ons team van ervaren professionals staat klaar om u door elke stap van het uitvaartproces te begeleiden. We begrijpen dat elk afscheid uniek is, en daarom bieden we een persoonlijke benadering die recht doet aan de individualiteit van uw dierbare.

Individuele Aanpak

Bij Uitvaartzorg Brummense geloven we in het luisteren naar uw wensen en behoeften. Onze individuele aanpak zorgt ervoor dat de herdenking weerspiegelt wie uw dierbare was en hoe zij of hij geleefd heeft. Of het nu gaat om specifieke rituelen, culturele tradities of persoonlijke voorkeuren, we nemen de tijd om uw verhaal te begrijpen en dit te vertalen naar een respectvolle herdenking.

Betrokkenheid en Zorgzaamheid

Wij begrijpen dat het plannen van een uitvaart niet alleen praktische beslissingen omvat, maar ook de behoefte aan emotionele ondersteuning. Ons team is betrokken en zorgzaam, waardoor u de ruimte krijgt om te rouwen terwijl wij de organisatorische lasten op ons nemen. U kunt op ons rekenen voor begrip, medeleven en de nodige flexibiliteit in deze moeilijke tijd.

Laat ons u helpen

Het regelen van een uitvaart is een intiem proces dat tijd en aandacht vereist. Uitvaartzorg Brummense staat paraat om u te helpen bij het vormgeven van een afscheid dat troost biedt en recht doet aan de herinnering van uw dierbare. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie, vragen of om een persoonlijk consult te plannen.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Kennismakingsgesprek-formuliera

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.