Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575 56 16 81

 Wij scoren een 9.2 op basis van 70 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575 56 16 81  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Begrafenis Deventer

Begrafenis Deventer verzorgd door Brummense Uitvaartzorg

Begrafenis DeventerWilt u een prachtige begrafenis voor uw dierbare laten verzorgen? Dan helpen wij van Brummense Uitvaartzorg u enorm graag verder. Wij zijn namelijk een uitvaartzorg die gelegen is in de omgeving van Deventer. Daarom weten wij veel af van de mogelijkheden die er in de regio zijn. Samen met onze jarenlange ervaring en ons kleinschalige team gaan wij ervoor zorgen dat uw dierbare een waardig afscheid krijgt. Hierbij begeleiden wij de nabestaanden met zorg, begrip en professie. Wij weten als geen ander hoe moeilijk de periode is als uw dierbare overlijdt. De periode is zowel vóór als na de uitvaart emotioneel, tijdrovend en moeilijk. Daarom gaan wij u overal bij helpen waar wij kunnen. Dan hoeft u zich nergens zorgen om te maken, en heeft u de tijd en ruimte om te rouwen. Wilt u meer weten over het laten verzorgen van een begrafenis in Deventer, lees dan verder.

Een prachtige begrafenis in Deventer laat u volledig verzorgen door Brummense Uitvaartzorg

Uw wensen staan bij ons voorop. Wij raden het u sterk aan om uw wensen te bespreken met u dierbare. Zo creëert u rust in een emotionele periode. Dan gaan wij met u in een uitgebreid gesprek om al uw wensen te bespreken voor de uitvaart. Zo kunt u de begrafenis uiteraard laten plaatsvinden op een begraafplaats in Deventer. Er zijn echter veel meer locaties waar u het plaats kunt laten vinden. Als het budget van de uitvaart uitmaakt, dan kan dit een reden zijn om het in een andere gemeente te laten plaatsvinden. Bij een begrafenis zijn er overigens erg veel mogelijkheden. U kunt de decoratie, uitvaartkist, rouwvervoer en nog veel meer allemaal zelf uitkiezen. Wij respecteren het bovendien als u onderdelen zelf wilt regelen. Meer over de mogelijkheden bij een uitvaart vindt u hier.

Wellicht bent u geïnteresseerd in onze Facebook pagina.