Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Brummense Uitvaartverzorging heeft een nieuwe naam: Brummense Uitvaartzorg!

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 9.3 op basis van 33 recensies

Onze Locatie

Ons uitvaartcentrum is gevestigd aan de Prinses Irenelaan 2 te Brummen. Ons uitvaartcentrum bevindt zich op de algemene begraafplaats, deze begraafplaats is in het beheer van de gemeente Brummen.

Bij ons in het uitvaartcentrum vind u alle faciliteiten die nodig zijn om samen de uitvaart te regelen om zo uiteindelijk aan waardig afscheid mogelijk te maken. Zo beschikken wij over een rouwkamer waar u na het maken van een afspraak op rouwbezoek kunt komen bij uw dierbare en een aula, waarin de uitvaartdienst gehouden kan worden. In de aula kan er afscheid genomen worden met circa 30 personen.

Achteraf is er, indien u wenst, de mogelijkheid herinneringen op te halen met een kopje koffie of thee en iets lekkers daarbij, onze vaste gastdames zullen u bedienen. Verwacht u dat het aantal genodigden meer dan 30 personen zullen zijn, dan wijken we uit naar een hiervoor geschikte locatie. Heeft u vragen over onze faciliteiten en mogelijkheden? U kunt altijd contact met ons opnemen om alle mogelijkheden door te spreken.

Naast de mogelijkheid uw uitvaart te regelen in ons uitvaartcentrum, bieden wij u ook de mogelijkheid een andere locatie uit te kiezen in de omgeving. Een uitvaart hoeft niet per se in een gebouw plaats te vinden. Er is ook gelegenheid om dit buiten te doen. Het jaargetijde, de weersomstandigheden en het aantal te verwachten genodigden spelen een rol bij het maken van uw keuze. Houdt hier rekening mee. Wij hebben ervaring met diverse locaties en zijn bekend met de bijbehorende tarieven en mogelijkheden. Daarom kunnen wij u gericht adviseren bij het zoeken naar een locatie met de gewenste ambiance die past bij uw wensen.

Brummen

Brummen (gemeente Brummen) Het dorp Brummen is gelegen tussen Zutphen en Dieren, op korte afstand van de rivier de IJssel. Over de IJssel vaart een autoveer naar het stadje Bronkhorst. Het landelijk gebied van de gemeente Brummen strekt zich uit tot over het Apeldoorns Kanaal waar aan de oostrand van de Veluwe Eerbeek is gelegen, de grootste plaats van de gemeente. ’s Zomers is er in dit bosrijke gebied veel fietsrecreatie. Het karakter van gemeente Brummen wordt wel als deels Veluws, deels Achterhoeks beschreven.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over de faciliteiten die wij uw aanbieden op onze locatie? U bent altijd van harte welkom om contact met ons op te nemen. Ons contactformulier en onze contactgegevens zijn te vinden onderdaan deze pagina. U kunt hiervoor ook naar onze speciale contactpagina terecht via deze link.