Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575 56 16 81

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575 56 16 81  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Crematie Apeldoorn

Crematie Apeldoorn laten regelen door Brummense Uitvaartzorg

Crematie ApeldoornWilt u een prachtige afscheid en de crematie van uw dierbare laten plaatsvinden in de omgeving van Apeldoorn? Dan helpen wij van Brummense Uitvaartzorg u daar graag mee verder. Wij beschikken over onze eigen uitvaart- en crematiecentrum gelegen in Brummen, wat erg dichtbij Apeldoorn ligt. Verder hebben wij veel kennis met de omgeving van Apeldoorn. Het ligt immers in onze werkregio. Brummense Uitvaartzorg heeft jarenlang ervaring met het verzorgen van prachtige uitvaarten. Onze uitvaartleidster Elselien Klein wordt voor de uitvaart uw eerste aanspreekpunt. Bij haar kunt u terecht voor al uw wensen en al uw vragen over de crematie. Wij vinden het erg belangrijk om de crematie in Apeldoorn te regelen zoals u en uw dierbaren het voor ogen hadden. Wij vervullen graag uw laatste wensen, wat onze prioriteit is voor ons uitvaartteam. Op deze pagina kunt u uw laatste wensen in een formulier invullen.

Laat een prachtige afscheid verzorgen door de ervaren uitvaartleidster van Brummense Uitvaartzorg

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar tijdens deze zware en emotionele periode in uw leven. Een gepast en mooi afscheid helpt u enorm bij het rouwproces. Daarom gaan wij onze uiterste best doen om een onvergetelijke uitvaart voor hem of haar te verzorgen. Wij gaan samen met u in een gesprek om alle wensen van u en de nabestaanden te bespreken. Daarbij gaan we kijken in hoeverre alles kan en wat de mogelijkheden zijn. Er zijn immers erg veel mogelijkheden bij het laten verzorgen van een uitvaart. U kunt onder andere de decoratie, de uitvaartkist en zelfs de locatie zelf bepalen. Voor de locatie moet er natuurlijk gekeken worden in hoeverre alles mogelijk is. Wij gaan graag voor u aan de slag. Wilt u ons contacteren over de crematie in Apeldoorn, kijk dan op onze contact pagina. Ook op onze Facebook pagina zijn wij bereikbaar.

.