Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575 56 16 81

 Wij scoren een 9.2 op basis van 70 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575 56 16 81  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Begrafenisondernemer Eerbeek

Begrafenisondernemer EerbeekDe uitvaartverzorgers van Brummense Uitvaartzorg begrijpen dat u na het overlijden van een dierbare in een moeilijke periode belandt. Op dit moment is het lastig om belangrijke keuzes te maken. Wij staan klaar om u hierbij te helpen. Onze medewerkers werken zorgvuldig, waardig en met aandacht voor uw wensen. Uw wensen en behoeften staan bij ons centraal. Zo zorgen wij ervoor dat we een waardig en mooi afscheid kunnen organiseren. Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient. 

Bij het organiseren van een uitvaart zijn er vele mogelijkheden. De uitvaartverzorgers van Brummense Uitvaartzorg zullen deze mogelijkheden rustig met u doornemen. Zo kunt u bij een begrafenis kiezen voor een traditionele begrafenis op een algemene of katholieke begraafplaats. U kunt er ook voor kiezen om uw dierbare in de natuur de begraven, dit kan op een natuurbegraafplaats. Zolang het voor u maar een waardig en mooi afscheid is. 

Begrafenis regelen Eerbeek

Bij het regelen van een begrafenis in Eerbeek hoeft u het niet alleen te doen. Wij zijn er om u te helpen een passend afscheid voor uw dierbare te creëren en ervoor te zorgen dat hun wensen worden gerespecteerd. Onze ervaren medewerkers begeleiden u met warmte, rust en aandacht om de overledene het afscheid te geven dat hij of zij verdient. Laat ons vooraf weten wat uw wensen zijn en wij zorgen ervoor dat alles naar wens wordt geregeld.

Crematie regelen Eerbeek

Wij begrijpen dat het een moeilijke en verdrietige tijd voor u is. Als u een crematie wilt regelen in Eerbeek zijn we er om u te helpen bij het regelen van een passend afscheid voor uw dierbare. Wij luisteren met begrip naar uw wensen en zorgen ervoor dat alles met zorg, warmte en aandacht wordt verzorgd. Ook kunnen wij u helpen bij het vooraf regelen van de crematie, zodat rekening wordt gehouden met de wensen van de overledene.

Ons uitvaartcentrum 

Brummense Uitvaartzorg heeft een eigen uitvaartcentrum tot haar beschikking. Dit uitvaartcentrum bevindt zich op de algemene begraafplaats in Brummen. Alle faciliteiten die u nodig heeft zijn hier aanwezig. Zo kunt u gebruik maken onze rouwkamer waar u zich terug kunt trekken met familie en vrienden. Hier kunt u ook op rouwbezoek komen bij uw dierbare. Daarnaast hebben we een aula waar de uitvaartdienst kan worden gehouden en na afloop nog even rustig gesproken dan worden. 

Brummense Uitvaartzorg kan alles voor u regelen met betrekking tot een uitvaart. Denk aan rouwboeketten, rouwdrukwerk en uitvaartkisten. Wij laten u niet meteen los na de uitvaart. Uit onze ervaring blijkt dat de verwerking meestal pas echt begint na de uitvaart. Ook dan komt er van alles op u af dat nog geregeld moet worden. Daarom bieden wij u ook nazorg. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, neem gerust contact met ons op. 

Wij bieden een breed scala aan diensten, van het regelen van de uitvaart tot het maken van rouwbrieven en het verzorgen van de benodigde documentatie. Wij kunnen ook de overbrenging van de overledene verzorgen en ervoor zorgen dat de uitvaart plaatsvindt volgens de wensen van de overledene en zijn of haar dierbaren. Wij werken met een netwerk van vertrouwde partners om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke service ontvangt.