Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575 – 56 16 81

 Wij scoren een 9.2 op basis van 52 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575 – 56 16 81  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Begrafenisondernemer Eerbeek

Begrafenisondernemer Eerbeek is Brummense Uitvaartzorg 

Begrafenisondernemer EerbeekDe uitvaartverzorgers van Brummense Uitvaartzorg begrijpen dat u na het overlijden van een dierbare in een moeilijke periode belandt. Op dit moment is het lastig om belangrijke keuzes te maken. Wij staan klaar om u hierbij te helpen. Onze medewerkers werken zorgvuldig, waardig en met aandacht voor uw wensen. Uw wensen en behoeften staan bij ons centraal. Zo zorgen wij ervoor dat we een waardig en mooi afscheid kunnen organiseren. Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient. 

Bij het organiseren van een uitvaart zijn er vele mogelijkheden. De uitvaartverzorgers van Brummense Uitvaartzorg zullen deze mogelijkheden rustig met u doornemen. Zo kunt u bij een begrafenis kiezen voor een traditionele begrafenis op een algemene of katholieke begraafplaats. U kunt er ook voor kiezen om uw dierbare in de natuur de begraven, dit kan op een natuurbegraafplaats. Zolang het voor u maar een waardig en mooi afscheid is. 

Ons uitvaartcentrum 

Brummense Uitvaartzorg heeft een eigen uitvaartcentrum tot haar beschikking. Dit uitvaartcentrum bevindt zich op de algemene begraafplaats in Brummen. Alle faciliteiten die u nodig heeft zijn hier aanwezig. Zo kunt u gebruik maken onze rouwkamer waar u zich terug kunt trekken met familie en vrienden. Hier kunt u ook op rouwbezoek komen bij uw dierbare. Daarnaast hebben we een aula waar de uitvaartdienst kan worden gehouden en na afloop nog even rustig gesproken dan worden. 

Brummense Uitvaartzorg kan alles voor u regelen met betrekking tot een uitvaart. Denk aan rouwboeketten, rouwdrukwerk en uitvaartkisten. Wij laten u niet meteen los na de uitvaart. Uit onze ervaring blijkt dat de verwerking meestal pas echt begint na de uitvaart. Ook dan komt er van alles op u af dat nog geregeld moet worden. Daarom bieden wij u ook nazorg. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.